Trabzonspor'da Alexander Sörloth için sıcak temas

Trabzonspor'da transfer harekatı devam ederken başkan Ahmet Ağaoğlu, eski golcüsü Alexander Sörloth'u geri getirme konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Bir süre önce yaptığı açıklamada, "Leipzig'in resmi kararına göre hareket edeceğiz" açıklamasını yapan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Alman kulübünün başkanı Oliver Mintzlaff ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2021 Güncelleme 18 Haziran 2021, 06:58
Trabzonspor’da Alexander Sörloth için sıcak temas

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da transfer harekatı devam ederken başkan Ahmet Ağaoğlu, eski golcüsü Alexander Sörloth'u geri getirme konusundaki çalışmalarını sürdürüyor.

Bir süre önce yaptığı açıklamada, "Leipzig'in resmi kararına göre hareket edeceğiz" açıklamasını yapan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Alman kulübünün başkanı Oliver Mintzlaff ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Ağaoğlu'nun bu görüşmede, "Kararınızı bekliyoruz" vurgusunu yaptığı öğrenildi. Leipzig kulübü ise Sörloth ile ilgili kararı henüz verilmediklerini açıkladı.

TATİL SONRASI KARAR VERECEK
Sörloth'un ailesi ve menajeriyle birlikte tatil dönüşü geleceğiyle alakalı bir görüşme yapacağı ve kararını vereceği öğrenildi.

YÖNETİMLE GÖRÜŞECEK
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni yabancı kararı sonrasında yönetimle transfer stratejisini belirleyecek.