Beşiktaş, forvet arkasına yıldızını buldu! Alex Teixeira gelecek Adem Ljaic gidecek

Sergen Yalçın ile anlaşma sağladıktan sonra tüm enerjisini transferlere yönlendiren Beşiktaş, forvet arkasına 1. sınıf bir takviye yapmak için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı kurmaylar Çin kulübü Jiagnsu ile mukavelesi biten Alex Teixeira ile 1+1 yıllık sözleşmede prensipte anlaşmaya varsa da maaş konusunda ufak pürüzler kaldı. Teixeira yıllık maaşını 3 milyon Euro'ya kadar düşürse de Beşiktaş, 2.2 milyon Euro'da diretiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2021 Güncelleme 15 Haziran 2021, 07:01
Beşiktaş, forvet arkasına yıldızını buldu! Alex Teixeira gelecek Adem Ljaic gidecek

İÇİNDEKİLER

Sergen Yalçın ile anlaşma sağladıktan sonra tüm enerjisini transferlere yönlendiren Beşiktaş, forvet arkasına 1. sınıf bir takviye yapmak için kolları sıvadı.

Siyah-Beyazlı kurmaylar Çin kulübü Jiagnsu ile mukavelesi biten Alex Teixeira ile 1+1 yıllık sözleşmede prensipte anlaşmaya varsa da maaş konusunda ufak pürüzler kaldı. Teixeira yıllık maaşını 3 milyon Euro'ya kadar düşürse de Beşiktaş, 2.2 milyon Euro'da diretiyor.

Ancak gelen bilgilere göre taraftar orta yolda anlaşmaya yakınlar. Brezilyalı futbolcunun yakın arkadaşı Josef de Souza'dan bilgi aldığı da öğrenildi. Alex Teixeira'nın takıma katılması ile birlikte Siyah-Beyazlı yönetim, yüksek maliyeti olan Adem Ljaic'i göndermeyi planlıyor.

Ljaic için şimdiden takım arayışladı başladı. Menajerine ise kulüp bulması için direktif verilmiş durumda.