Sergen Yalçın’dan yönetime sürpriz talep: 1 yıllık sözleşme isterim

Sezonu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş’ta, bu başarıda önemli pay sahibi olan teknik direktör Sergen Yalçın’ın sözleşmesi sona ermişti. Siyah- Beyazlı yönetim, başarılı teknik adamla ilk görüşmede 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunurken, Sergen Yalçın yeni kontratın 1 yıllık olmasını istedi. Başarılı teknik adamın talebini değerlendiren yönetim kurulu, resmi imzaların bu hafta içinde atılmasını planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2021 Güncelleme 08 Haziran 2021, 07:00
Sergen Yalçın’dan yönetime sürpriz talep: 1 yıllık sözleşme isterim

İÇİNDEKİLER

Sezonu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş'ta, bu başarıda önemli pay sahibi olan teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşmesi sona ermişti.

Siyah- Beyazlı yönetim, başarılı teknik adamla ilk görüşmede 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunurken, Sergen Yalçın yeni kontratın 1 yıllık olmasını istedi. Başarılı teknik adamın talebini değerlendiren yönetim kurulu, resmi imzaların bu hafta içinde atılmasını planlıyor.

YALÇIN SINIRSIZ KREDİYE SAHİP
Teknik Direktör Sergen Yalçın, yönetimle yapacağı yeni kadro planlaması ve transfer çalışmaları ile ilgili raporunu da sunacak.

Takımdan gönderilmesini istediği ve transfer talebinde bulunduğu oyuncuları yönetime aktaracak olan 48 yaşındaki Sergen Yalçın'ın yönetimin gözünde ciddi bir krediye sahip durumda.

KENDİNDEN ÇOK TAKIMI DÜŞÜNÜYOR
Sergen Yalçın, kendi sözleşmesinden çok kadro yapılanmasına kafa yoruyor.

Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi de henüz sözleşme imzalamamış olan Sergen Yalçın ile ilgili olarak, "Kimse merak etmesin. Bizim Sergen Yalçın ile sorunumuz yok. Böyle bir şeyin olması da söz konusu değil" ifadesini kullanmıştı.