Fenerbahçe'de Andre Villas-Boas bombası! İspanyollar duyurdu...

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. tamamlayan ve Emre Belözoğlu ile yola devam etmeme kararı alan Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları hız kazandı. Rafael Benitez başta olmak üzere Roger Schmidt, Marco Silva ve Paulo Fonseca ile temaslarda bulunan Fenerbahçe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınının Marca kaynaklı verdiği habere göre Fenerbahçe, bu kez ibreyi Andre Villas-Boas'a çevirdi. İşte merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 07 Haziran 2021, 23:51 Güncelleme 07 Haziran 2021, 23:55
Fenerbahçe’de Andre Villas-Boas bombası! İspanyollar duyurdu...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, bir yandan başkanlık seçimi ve bir yandan transferlerle ilgilenirken, gündemin 1. sırasına teknik direktör konusunu koymuş durumda.

Kanarya, Emre Belözoğlu ile yollarını ayırmasının ardından gündemine önemli isimleri almış ve tekliflerini, projesini sunmuştu.

Bununla beraber Kanarya'nın Roger Schmidt, Marco Silva ve Paulo Fonseca gibi isimlerle de temasa geçtiği aktarılmıştı.



16 HAZİRAN'DA GELİYOR
A Spor'un haberinde, dünyaca ünlü teknik direktör Rafael Benitez'in, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geleceği ifade edilmişti.



SON ADAY ANDRE VILLAS-BOAS
Fransız basınının İspanyol Marca Gazetesi'ni kaynak gösterdiği haberde, son olarak Marsilya'yı çalıştıran André Villas-Boas'ın, Fenerbahçe'nin gündemine geldiği ifade edildi.



SADECE FENERBAHÇE DEĞİL
Öte yandan André Villas-Boas isminin sadece Fenerbahçe'nin listesinde olmadığı, Maurizio Sarri ile görüşen ancak henüz resmi sözleşmeye imza attırmayan Lazio'nun da hedefindeki ismin André Villas-Boas olduğu yazıldı.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN