Fenerbahçe'den Trabzonspor'a Andreas Cornelius çalımı: Parma ve Cornelius'un menajeriyle temas kuruldu

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Trabzonspor transferde karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler uzun süredir Trabzonspor’un gündeminde yer alan Andreas Cornelius için resmen devreye girdi. Fener yönetimi hem Danimarkalı forvetin menajeri hem de Parma kulübü ile görüşmelere start verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2021 Güncelleme 05 Haziran 2021, 11:56
Fenerbahçe’den Trabzonspor’a Andreas Cornelius çalımı: Parma ve Cornelius’un menajeriyle temas kuruldu

İÇİNDEKİLER

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Trabzonspor transferde karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde yer alan Andreas Cornelius için resmen devreye girdi. Fener yönetimi hem Danimarkalı forvetin menajeri hem de Parma kulübü ile görüşmelere start verdi.

FENER TRANSFERDE ISRARCI


Yeni
sezon öncesi 2 forvet takviyesi yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler'in Cornelius konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Fener'in Parma'ya 3.5 milyon Euro teklif ettiği belirlendi.

PARMA EN AZ 5 MİLYON İSTİYOR


Geçtiğimiz sezon tecrübeli yıldızı 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla Atalanta'dan kiralayan Parma'nın rakamı az bulduğu ve en az 5 milyon Euro istediği ifade ediliyor.

TRABZON YENİ HAMLE YAPACAK
Trabzon cephesinin de birkaç gün içinde Cornelius için yeni bir görüşme yapması bekleniyor. Danimarkalı yıldızın yıllık maliyetinin 2.5 milyon Euro olduğu da gelen bilgiler arasında.

G.SARAYLI OLUYORDU!
Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında transfer savaşı çıkaran Cornelius 2018 yılında Galatasaray'ın kapısından dönmüştü. Gomis'i satan Sarı-Kırmızılılar transfer döneminin son gününde Danimarkalı yıldızla anlaşmış ancak çıkan pürüzler sonrası anlaşma suya düşmüştü. Cornelius geçen sezon Parma'da 29 maçta sadece 1 gol atabildi.