Galatasaray'da Halil Dervişoğlu umudu! Brentford kiralama kararı aldı...

Premier Lig’e yükselen Brentford, Halil Dervişoğlu’nu tecrübe kazanması için 1 yıl daha kiralama kararı aldı. Galatasaray yönetimi de hemen devreye girdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2021 Güncelleme 31 Mayıs 2021, 06:59
Galatasaray’da Halil Dervişoğlu umudu! Brentford kiralama kararı aldı...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in son bölümünde istikrarlı bir şekilde şans bulan ve bunu da çok iyi değerlendirerek A Milli Takıma kadar yükselmeyi başaran Halil Dervişoğlu için çok önemli bir gelişme yaşandı.


Halil Dervişoğlu'nun bonservisini elinde tutan Brentford kulübü İngiltere Premier Ligi'ne yükseldi. Premier Lige yükselmeseydi Championship'te Halil Dervişoğlu'nu kullanmayı düşünen Brentford yönetimi karar değiştirdi.

Halil gelecek vaad ettiği için satılmayacak ancak kiralanacak. Bu gelişme üzerine Halil'i kadroda tutmak isteyen Galatasaray yönetimi hemen harekete geçti ve Brentford yönetimine talebini iletti.


Halil'in de G.Saray'da oynamaya istekli olması nedeniyle Brentford kulübünün büyük ihtimalle milli futbolcunun Sarı-Kırmızılı formayı 1 yıl daha giymesine izin vereceği iddia edildi.

Halil Dervişoğlu'nun bonservis maliyetinin 5 milyon Euro civarında olması nedeniyle Sarı-Kırmızılı kurmaylar bu rakamı ödemek istemiyordu.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN