Kartal’da Aboubakar belirsizliği sürüyor: Başkan Ahmet Nur Çebi resti çekti

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar belirsizliği devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'la yaptığı 1 yıllık sözleşme sona eren Kamerunlu forvetle yapılan pazarlıklar devam ediyor. Aboubakar'ın menajeri Zahavi'nin ilk yapılan görüşmede kapıyı 3.5 milyon Euro'dan açması şok etkisi yaratmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 3 milyon Euro'ya kadar inen Zahavi ile yaptığı son görüşmede resti çektiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2021 Güncelleme 29 Mayıs 2021, 07:00
Kartal’da Aboubakar belirsizliği sürüyor: Başkan Ahmet Nur Çebi resti çekti

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar belirsizliği devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'la yaptığı 1 yıllık sözleşme sona eren Kamerunlu forvetle yapılan pazarlıklar devam ediyor.

Aboubakar'ın menajeri Zahavi'nin ilk yapılan görüşmede kapıyı 3.5 milyon Euro'dan açması şok etkisi yaratmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 3 milyon Euro'ya kadar inen Zahavi ile yaptığı son görüşmede resti çektiği ortaya çıktı.

Çebi'nin, "Verebileceğimiz son rakam 2 milyon Euro'dur. Aboubakar bu rakamı kabul ediyorsa imzalasın, kabul etmiyorsa da yolu açık olsun" dediği belirlendi.

Beşiktaş'ın teklif ettiği 2 milyon Euro garanti ücretin sakatlık konusunda bazı maddeler içerdiği de öğrenildi.

Başkan Çebi'nin resti sonrası Aboubakar'dan gelecek hamle merakla bekleniyor. Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, olumsuz bir duruma karşın B planı olarak belirlediği isimlerle de görüşüyor.