Trabzonspor'da çifte transfer! Gervinho ve Bruno Peres KAP'a bildirildi
Sezonu Abdullah Avcı yönetiminde 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, iki ismin transferini bitirdi. Dün akşam saatlerinde şehre getirilen Bruno Peres ve Gervinho ile ilgili KAP açıklaması geldi.
Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Trabzonspor, transfere hızlı bir giriş yaptı. Bordo-mavililer, akşam saatlerinde Trabzon'a getirdiği Bruno Peres ve Gervinho ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Yeni sezonda Fırtına için ter dökecek olan Bruno Peres sağ bek bölgesinde görev yaparken, Gervinho santrfor mevkisinde oynuyor.
Peres son olarak Roma'da görev yaparken Gervinho Parma forması giydi.
İŞTE TRABZONSPOR'DAN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMALAR
Bruno Peres açıklaması
Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bruno da Silva Peres'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Gervinho açıklaması
Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Gervais Lombe Yao Kouassi'nin kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
