Fenerbahçe’in hedefindeki son ismi TAKVİM açıklıyor: Moussa Djenepo bombası

Fenerbahçe geride bıraktığımız sezon beklentilerin çok altında katkı alabildiği kanat bölgesine takviye yapmak için kolları sıvamış durumda... Birçok önemli futbolcuyu listesine alan Sarı-Lacivertliler'in gündemindeki son ismi TAKVİM açıklıyor. Alınan bilgilere göre yönetim, Southampton formasını giyen Moussa Djenepo ile ilgileniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2021 Güncelleme 24 Mayıs 2021, 06:59
Fenerbahçe’in hedefindeki son ismi TAKVİM açıklıyor: Moussa Djenepo bombası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe geride bıraktığımız sezon beklentilerin çok altında katkı alabildiği kanat bölgesine takviye yapmak için kolları sıvamış durumda...

Birçok önemli futbolcuyu listesine alan Sarı-Lacivertliler'in gündemindeki son ismi TAKVİM açıklıyor. Alınan bilgilere göre yönetim, Southampton formasını giyen Moussa Djenepo ile ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin İngiliz kulübüyle temasa geçtiği ve Malili futbolcunun transfer şartlarını sorduğu öğrenildi.

ÖNCE KİRALIK, SONRA BONSERVİSİYLE
2019 yılında Standard Liege'den Southampton'a 15.7 milyon Euro karşılığında transfer olan Djenepo şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yarattı.

Premier Lig'de çıktığı 35 maçta sadece 3 gol ve 2 asistlik katkı yapabilen 22 yaşındaki futbolcu gözden çıkarılmış durumda. Fenerbahçe'nin ilk hedefinin Djenepo'yu kiralamak olduğu ancak oyuncu satışından iyi bir gelir elde edilmesi halinde 7-8 milyon Euro'nun gözden çıkarılabileceği öğrenildi.

Djenepo 2018-19 sezonunda Standard Liege formasıyla 11 gol atıp, 6 asist yapmıştı.