Fenerbahçe'de Sırp stoper için geri sayım başladı: Nikola Maksimovic an meselesi

Fenerbahçe’nin Attila Szalai’nin yanına monte etmek istediği Maksimovci için müjdeli haber Sırbistan’dan geldi. Sırp basını, “Fenerbahçe hem czaip hem de uzun süreli bir sözleşme teklif etti. Prensipte anlaşma sağlandı” diye yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2021 Güncelleme 24 Mayıs 2021, 06:59
Fenerbahçe’de Sırp stoper için geri sayım başladı: Nikola Maksimovic an meselesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, transfer sezonunu büyük bir ihtimalle stoper takviyesi ile açacak. Sarı-Lacivertli kurmayların bir süredir peşinde olduğu ve Napoli ile olan sözleşmesi de sona eren Nikola Maksimovic transferinde sona yaklaştığı ifade ediliyor.

Müjdeli haber ise Sırbistan basınından geldi. Sırp basını, "F.Bahçe hem cazip hem de uzun süreli bir sözleşme teklif etti. Prensipte anlaşma sağlandı" ifadesini kullandı.

4 YIL İÇİN 10 MİLYON EURO
Bonservisi
elinde olan Maksimovic'e Sarı-Lacivertli yönetimin 4 yıl için 10 milyon Euro garanti ücret teklif etti.

Bu rakama imza parasının dahil olduğu da belirtiliyor. 29 yaşındaki Sırp stoperin peşinde birçok kulüp olmasına karşın Fenerbahçe yönetimini yapmış olduğu teklife hiçbir kulübün yaklaşamadığı ifade ediliyor.

HAVADAN KARADAN GEÇİT YOK!
25 kez Sırbistan Milli Takım forması giyen 29 yaşındaki Nicola Maksimovic için Napoli kulübü 2017 yılında Torino'ya 21 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti.

Sırp stoperin şu andaki piyasa değeri ise 12 milyon Euro. 1.93 boyunda olan ve hava toplarında geçit vermeyen Maksimovic, fiziğine kıyasla ağır bir oyuncu da değil.