Sezonu iki kupayla kapatan Beşiktaş, Sırp golcüyü istiyor: Aleksandar Mitrovic'e pençe

Sezonu çifte kupa ile bitiren Beşiktaş transferde de gaza bastı... Vincent Aboubakar’ın takımdaki geleceğinin belirsizliği sebebiyle golcü arayışı içine giren yönetim, ilk hedef olarak Fulham forması giyen Aleksandar Mitrovic’i belirledi. Sırp golcü için İngiliz ekibi ile temasa geçildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2021 Güncelleme 19 Mayıs 2021, 07:00
Sezonu iki kupayla kapatan Beşiktaş, Sırp golcüyü istiyor: Aleksandar Mitrovic’e pençe

İÇİNDEKİLER

Sezonu çifte kupa ile bitiren Beşiktaş transferde de gaza bastı...

Vincent Aboubakar'ın takımdaki geleceğinin belirsizliği sebebiyle golcü arayışı içine giren yönetim, ilk hedef olarak Fulham forması giyen Aleksandar Mitrovic'i belirledi. Sırp golcü için İngiliz ekibi ile temasa geçildi.

2024'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR


Fulham ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan Mitrovic'i 1 yıllığına kiralamak isteyen Kartal, İngiliz ekibinin Premier Lig'den düşmesini bu transferde avantja çevirmeye çalışacak.

KARTAL'IN KOZU DEVLER LİGİ
Değeri 18 milyon Euro olan Sırp golcü için Beşiktaş'ın en büyük kozu ise Şampiyonlar Ligi bileti olacak. Fulham da Mitrovic'in kendisini gösterebileceği bir takıma gitmesine sıcak.

FİZİK GÜCÜ YÜKSEK BİR GOLCÜ
26 yaşında ve 1.89 boyunda olan Aleksandar Mitrovic, yüksek fizik gücü ile ön plana çıkıyor. Sırp futbolcu kariyerinde 64 kez giydiği milli forma altında 41 gol kaydetti.