Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe... Bugün günlerden şampiyonluk! Son sözler 20.30'daki maçlarda söylenecek

Son yılların en çılgın şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı Süper Lig’de 2020-21 sezonunun düğümü bugün çözülecek. Üst üste aldığı şok yenilgilerle müthiş bir avantajı elinden kaçırmasına rağmen son haftaya lider girmeyi başaran Beşiktaş, Göztepe deplasmanında ter dökecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2021 Güncelleme 15 Mayıs 2021, 11:35
Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe... Bugün günlerden şampiyonluk! Son sözler 20.30’daki maçlarda söylenecek

İÇİNDEKİLER

Son yılların en çılgın şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı Süper Lig'de 2020-21 sezonunun düğümü bugün çözülecek. Üst üste aldığı şok yenilgilerle müthiş bir avantajı elinden kaçırmasına rağmen son haftaya lider girmeyi başaran Beşiktaş, Göztepe deplasmanında ter dökecek.

GÖZLER İZMİR VE İSTANBUL'DA


Kartal'ın hedefi, en yakın takipçisi Galatasaray'a karşı 3 averajlık avantajı kullanıp ipi göğüslemek. Türkiye'nin kalbi bu akşam saat 20.30'da İzmir kadar İstanbul'da da atacak.

ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT YAKALADI


Salı gün alınan skorlarla çok büyük bir fırsat yakalayan Galatasaray, Malatya'yı ağırlayacak. Cimbom sahasında hem galibiyet hem de 3 averajlık farkı kapatacak skor için savaşacak.

FENERBAHÇE TARİHİ FIRSATI KAÇIRDI


Sivas yenilgisiyle tarihi şansı tepen ve 3. sıraya gerileyen Fenerbahçe ise Kayseri deplasmanına çıkacak. Kanarya rakibini devirip ardından bir mucize gerçekleşmesini bekleyecek.

İŞTE ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ
Lider Beşiktaş, G.Saray'ın 2 averaj önünde. Ancak Kartal'ın attığı gol fazla olduğu için averaj farkı 3'e çıkıyor. Beşiktaş, Göztepe'yi 1-0 yenerse, Cimbom'un Malatya'ya 4 fark atması lazım.

F.Bahçe'nin şampiyonluğu için ise Kayseri'de kazanması ve her iki rakibinin kaybetmesi gerekiyor. Fener 3 puanı alır, Beşiktaş ve G.Saray berabere kalırsa 3 takım 82 puana ulaşacak. Üçlü averajda Beşiktaş şampiyon olacak.