Fenerbahçe'de kaos sürüyor! Emre Belözoğlu'ndan şok karar

Süper Lig'de Beşiktaş'ın yenildiği haftada evinde Sivasspor'a boyun eğerek büyük bir fırsat tepen Fenerbahçe'de şampiyonluk havası yerini kaosa bıraktı. Yaptığı değişikliklerle eleştiri oklarının hedefi olan Emre Belözoğlu, iddiaya göre istifa kararı aldı.

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2021, 19:26 Güncelleme 13 Mayıs 2021, 19:30
Fenerbahçe’de kaos sürüyor! Emre Belözoğlu’ndan şok karar

İÇİNDEKİLER

Kadıköy'de Sivasspor'a 2-1 yenilerek çok büyük bir fırsatı kaçıran Fenerbahçe şampiyonluk havasından çıkıp yeniden kaos ortamına girdi. Sivasspor maçındaki hamleleri ile bir anda eleştiri oklarının hedefi haline gelen teknik direktör Emre Belözoğlu'yla ilgili çok flaş bir iddia kulislerde dolaşıyor.

İddialara göre genç hoca, Kayserispor maçı sonrası istifa edecek. Daha önce yaptığı açıklamalarda "Başarısızlıkta tüm sorumluluğu üzerime alırım" diyen Emre Belözoğlu'nun Kayserispor maçının skoru ne olursa olsun görevi bırakacağı öne sürülüyor.

Eğer istifa açıklaması gelirse gözler Başkan Ali Koç'a çevrilecek. Haziran ayında yapılacak seçime hazırlanan Ali Koç'un Belözoğlu ile ilgili henüz kesin bir karar vermediği öğrenildi.



Eğer Emre Belözoğlu ile devam kararı alınırsa, istifa kabul edilmeyecek ve genç hoca ile yeni sezonda da takımın başında olması için görüşülecek.

Ancak Ali Koç 'veda' kararı verirse, Belözoğlu'na teşekkür edilecek ve yabancı teknik adam arayışları başlayacak.