Beşikta, Fenerbahçe, Galatasaray... Süper Lig bugün unutulmaz bir heyecana sahne olacak

Bu gece tüm Türkiye nefesini tutacak. Son yılların en heyecanlı şampiyonluk yarışının yaşandığı Süper Lig’de 41. hafta maçları bu gece oynanacak. Bitime 2 hafta kala zirvede nefes nefese mücadele veren Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2021 Güncelleme 11 Mayıs 2021, 07:00
Beşikta, Fenerbahçe, Galatasaray... Süper Lig bugün unutulmaz bir heyecana sahne olacak

İÇİNDEKİLER

Bu gece tüm Türkiye nefesini tutacak. Son yılların en heyecanlı şampiyonluk yarışının yaşandığı Süper Lig'de 41. hafta maçları bu gece oynanacak. Bitime 2 hafta kala zirvede nefes nefese mücadele veren Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacak.

4 PUAN ALIRSA ŞAMPİYON OLACAK


81 puanı bulunan lider Beşiktaş saat 20.30'da Karagümrük'ü ağırlayacak. Siyah-Beyazlılar kalan 2 maçtan 4 puan çıkarırsa rakiplerinin skorlarına bakmadan şampiyonluğa ulaşacak.

BİR GÖZÜ DE DOLBAMAHÇE'DE


Müthiş bir çıkış yakalayıp zirveyle farkı 2'ye kadar indiren Fenerbahçe ise evinde Sivasspor ile karşılaşacak. Kanarya rakibini devirip, Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyecek.

SADECE 3 PUAN YETMEYEBİLİR!


78 puanlı Galatasaray da ligden düşen Denizli'ye konuk olacak. Sarı- Kırmızılılar 3 puanın yanı sıra averaj da kovalayacak. Cimbom aynı zamanda iki rakibinin de takılmasını umacak.

Süper Lig'de kim nasıl şampiyon olur? İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimalleri