Adanaspor Samsunspor maçı hangi kanalda? Adanaspor Samsunspor maçı izleme yolları!

Adanaspor Samsunspor maçı hangi kanalda? Adanaspor Samsunspor maçı izle! TFF 1. Lig'de sezonun bitimine son 90 dakika kala futbol severler nefesini tuttu. Süper Lig'e yükselecek iki takımın belli olacağı maçlar öncesinde Adanaspor ile Samsunspor karşı karşıya gelecek. Peki Adanaspor Samsunspor maçı hangi kanalda?

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2021, 18:47 Güncelleme 09 Mayıs 2021, 18:47
Adanaspor Samsunspor maçı hangi kanalda? Adanaspor Samsunspor maçı izleme yolları!

İÇİNDEKİLER

Adanaspor Samsunspor maçı hangi kanalda? TFF 1. Lig'de Adanaspor Samsunspor maçı izle! Ligin son haftasında, Süper Lig'e yükselen iki takım belli olacak. Kritik Adanaspor Samsunspor maçının sonucu da merakla bekleniyor. Son hafta öncesinde Adana Demirspor, Samsunspor ve Giresunspor aynı puanda bulunuyor. Adanaspor Samsunspor maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

ADANASPOR SAMSUNSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

TFF 1. Lig'in son hafta mücadelesinde Adanaspor, Samsunspor'u konuk edecek. 9 Mayıs Pazar günü saat 20.30'da oynanacak olan mücadele, TRT Türk ve Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

Ligde 67 puanı paylaşan Adana Demirspor ve GZT Giresunspor'un ardından averajla üçüncü sırada yer alan Yılport Samsunspor, son 4 haftada 3 galibiyet ve bir beraberlik elde etti.

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin son maçında Süper Lig'e direkt yükselmek için Adanaspor'u mağlup ederek GZT Giresunspor veya Adana Demirspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

Samsunspor'da sakatlığı devam eden Tomane, kart cezalısı Brice Dja Djedje ve Kovid-19 tedavisi devam eden kaleci Ahmet Altın ile Jugurtha Hamroun, Adanaspor maçı kadrosunda yer almıyor.

İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan maçı Samsunspor 2-1 kazanmıştı.