Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Galatasaray maçı sonrası hakeme tepki: Süperman herhalde oradan gördüğüne göre

Süper Lig'in 40. haftasında Galatasay sahasında Beşiktaş'ı ağırladı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı Galatasaray 3-1 kazandı. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakeme tepki gösterdi. Yalçın, "Kenardaki hakemin oradaki topun çıkıp, çıkmadığının görme ihtimali yok. Biz diyoruz ki senin görme ihtimalin yok. Ben öyle gördüm diyor. Süperman herhalde oradan gördüğüne göre." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2021, 23:40 Güncelleme 09 Mayıs 2021, 01:23
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’dan Galatasaray maçı sonrası hakeme tepki: Süperman herhalde oradan gördüğüne göre

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 40. haftasında oynanan derbide Galatasaray, sahasında lider Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Galatasaray'ın golleri Babel, Falcao ve Arda'dan gelirken Beşiktaş'ın golü Ghezzal'dan geldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakeme tepki gösterdi.

Yalçın'ın açıklaması şu şekilde:
Oyun istediğimiz gibi olmadı. Savunmada yaptığımız hatalar ve pas hataları vardı. İyi bir gece olmadı bizim için. Her maç kazanacağız diye bir kural yok. Kısa bir zaman kaldı sezonun bitmesine.

"BU MAÇLA FAZLA KAFAMIZI KURCALAYAMAYIZ"
Bu maçla fazla kafamızı kurcalayamayız. Hemen salı ve hafta sonu oynanacak maçlara bakacağız. Şapkamızı önümüze koyup, hatalarımıza bakacağız.

"SÜPERMAN HERHALDE ORADAN GÖRDÜĞÜNE GÖRE"
Bu bir komedi. Kenardaki hakemin oradaki topun çıkıp, çıkmadığının görme ihtimali yok. Biz diyoruz ki senin görme ihtimalin yok. Ben öyle gördüm diyor. Süperman herhalde oradan gördüğüne göre. Cüneyt Çakır'ın yan hakemini tebrik ediyorum.

Cüneyt Çakır'ı da tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum Avrupa Şampiyonası'nda... Konuşulacak çok şey var ama sezonun bitmesini bekliyorum.

Sakatlardan sadece NKoudou dönebilir. Diğerlerinin döneceğini zannetmiyorum.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN