Galatasaray, Hernani'yi Taffarel ile bitirecek!

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Brezilyalı Hernani için Sarı- Kırmızılılar Taffarel’i devreye soktu. Parma’nın eski kalecilerinden olan Taffarel’in hem vatandaşı Hernani ile hem de İtalyan kulübüyle Sarı-Kırmızılılar adına bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2021 Güncelleme 05 Mayıs 2021, 06:59
Galatasaray, Hernani’yi Taffarel ile bitirecek!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transfer listesinde olan BrezilyaHernani için Sarı- Kırmızılılar Taffarel'i devreye soktu. Parma'nın eski kalecilerinden olan Taffarel'in hem vatandaşı Hernani ile hem de İtalyan kulübüyle Sarı-Kırmızılılar adına bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

PARMA DA ONAY VERİYOR
Serie A'da küme düşen Parma'nın da Hernani'nin gidişine onay vereceği ifade edildi. Taffarel'in hem G.Saray hem de Türkiye hakkında Hernani'yi bilgilendirdiği belirlendi.

ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA
Türkiye'de futbola ilginin Brezilya'ya çok benzediğini belirten Taffarel, Hernani'ye "G.Saray büyük bir camia. Ne kadar doğru bir karar verdiğini gidince anlayacaksın" dedi.

G.SARAY İÇİN FIRSAT TRANSFERİ
Galatasaray'da seçimin yapılmama ihtimali üzerine teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda çalışmalarını yürüten yönetimin Hernani'yi fırsat transferi olarak gördüğü bildirildi.