Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Artık daha güçlüyüz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Bir şeyler yerine oturdu. Artık daha güçlüyüz. İyi oyunu maç içinde daha uzun süreye yaymalıyız. Beşiktaş'tan gelen açıklamaları refleks olarak görüyorum. Bazı şeyler onların istediği gibi gitmiyor. Camiayı bir arada tutmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2021 Güncelleme 24 Nisan 2021, 07:01
Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: Artık daha güçlüyüz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, dün basın toplantısı gerçekleştirdi. Gündeme ve takıma dair açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, "Artık daha güçlüyüz. Ama bizim için yeterli değil. Oyunumuzu daha da geliştirmek istiyoruz" dedi.


OYUNU UZUN SÜREYE YAYMALIYIZ
Belözoğlu şu ifadeleri kullandı: Oyunun belli bölümlerinde görmek istediğim oyunu görüyorum ama bunu süre olarak yaymamız için biraz daha pratik etmemiz lazım. Bunun için çok çalışıyoruz.


KOCAMAN İLE ABİ-KARDEŞİZ
Aykut Kocaman ile abi-kardeş ilişkimiz vardır. Maçın bitmesine 17-18 saniye kalmış, ona kendi fikirlerimle alakalı bir şey söylediğimde bunu bir tarafa çekmek ve konuşmak doğru değil.

BEŞİKTAŞ'I YAKINDAN İZLİYORUZ!
Beşiktaş Başkanı Çebi'nin ve Sergen hocanın açıklamalarını da takip ediyoruz. Bunlar reflekstir. Bazı şeyler onların istediği gibi gitmiyor gibi görünüyor. Camiayı bir arada tutmak istiyorlar ve çaba sarfediyorlar.



RAKİPLER BİZİ ANALİZ EDİYORLAR
Teknik direktör Emre Belözoğlu, "Rakipler bizi sistemli bir şekilde analiz ediyorlar. Biz de onları analiz ediyoruz. Çözülmesi daha zor bir takım olmalıyız" dedi.

JOSE SOSA LİDER GİBİ
Emre Belözoğlu ile birlikte Jose Sosa'nın performansı net bir şekilde yükseldi. Arjantinli, "Takımın yeni lider benim" mesajını veriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN