St. Etienne Bursaspor'un genç yıldızı Batuhan Kör'ün peşinde

Fransa'nın köklü ekiplerinden St. Etienne, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da yakından takip ettiği Bursaspor'un 20 yaşındaki forveti Batuhan Kör'ün peşine düştü. Fransız ekibinin sezon sonu genç isim için transfer teklifi yapacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 23 Nisan 2021, 10:28 Güncelleme 23 Nisan 2021, 10:28
St. Etienne Bursaspor’un genç yıldızı Batuhan Kör’ün peşinde

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde üst sıralarda bulunan Bursasporlu genç golcü Batuhan Kör'e Fransa'dan talip çıktı. Fransa Lig 1 ekiplerinden Saint-Etienne 20 yaşındaki oyuncunun peşine düştü.

CLAUDE PUEL'E "ALALIM" RAPORU SUNULDU
Fransız kulübü bir süredir golcü futbolcuyu izlemeye aldı. Saint-Etienne scoutları oyuncunun 3 maçını da Türkiye'de izleyerek deneyimli teknik adam Claude Puel'e olumlu rapor sundu. Fanatik'in haberine göre Fransızlar sezon sonunda yeşil-beyazlı kulüp kapısını çalmaya hazırlanıyor.

BURSASPOR EN AZ 3 MİLYON EURO İSTİYOR
Bu sezon Türkiye Kupası'nda Göztepe ile oynanan maçta 4 gol birden atan ve toplamda bu sezon 32 maçta 11 gol atan Batuhan Kör için kulübü en az 3 milyon Euro talep ediyor.

TERİM "TAKİP EDİN" DEMİŞTİ
Beşiktaş'ın da sezon sonu için girişimde bulunmaya hazırlandığı Batuhan Kör için Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim sarı-kırmızılı takımın scout ekibine "takip edin" talimatı vemişti.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR!
Bursaspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki santraforun piyasa değeri ise 725 bin Euro...