SON DAKİKA: Süper Lig'de 37. hafta maçlarının hakemleri açıklandı! Galatasaray'ın maçını üst üste Mete Kalkavan yönetecek

Son dakika haberleri... Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Mete Kalkavan, Antalyaspor - Galatasaray maçını da yönetecek. Hatırlanacağı üzere Beşitkaş-Fenerbahçe maçını yöneten Halil Umut Meler bir hafta sonra Kasımpaşa-Beşiktaş maçında da düdük çalmıştı.

Giriş Tarihi 23 Nisan 2021, 14:13 Güncelleme 23 Nisan 2021, 14:56
SON DAKİKA: Süper Lig’de 37. hafta maçlarının hakemleri açıklandı! Galatasaray’ın maçını üst üste Mete Kalkavan yönetecek

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 37'nci haftasında cumartesi günü oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 37'nci haftasında cumartesi oynanacak maçlarda görev yapacak hakemler şöyle:

13.30 İttifak Holding Konyaspor - Atakaş Hatayspor: Atilla Karaoğlan
16.00 Trabzonspor - Fatih Karagümrük: Ali Şansalan
20.30 Fraport TAV Antalyaspor - Galatasaray: Mete Kalkavan
20.30 Yukatel Denizlispor - Demir Grup Sivasspor: Hüseyin Göçek
20.30 Beşiktaş - Hes Kablo Kayserispor: Cüneyt Çakır

DİKKAT ÇEKEN ATAMA
MHK, daha önce Beşiktaş'a 2 hafta üst üste Halil Umut Meler'i atadığı gibi Galatasaray'a da Trabzonspor maçının ardından Antalyaspor maçında da Mete Kalkavan'ı atadı.

Galatasaray, Trabzonspor derbisi öncesi resmi sosyal medya hesabından, "Galatasaray Spor Kulübü olarak defalarca söylediğimiz gibi rakiplerimiz dahil futbolun tüm paydaşlarıyla adalet, dürüstlük, eşitlik ve sportmenlik çerçevesinde bir yarış arzu etmekteyiz.

Son dönemlerde olduğu gibi bu sezonda da Galatasaray'a karşı uygulanan çifte standart içeren hakem kararlarının yanı sıra, Galatasaray adıyla kronik problemi olan Mete Kalkavan'ın bu maça atanması kelimenin tam anlamıyla 'hatada ısrar ediyoruz' anlamını taşımaktadır. Hakem Mete Kalkavan'ı Merkez Hakem Kurulu ve bütün unsurları, Türk futbolu adına uyarmaya devam ediyoruz" açıklaması yapmıştı.