Sergen Yalçın’dan oyuncularına motivasyon: Fark daha da açılacak

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, bugün karşılaşacakları Ankaragücü maçı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Başarılı teknik adam, Ankaragücü takımının son dönemde çıkış içinde olduğunu ve dikkat etmelerini gerektiğini belirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2021 Güncelleme 16 Nisan 2021, 06:59
Sergen Yalçın’dan oyuncularına motivasyon: Fark daha da açılacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, bugün karşılaşacakları Ankaragücü maçı öncesinde oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Başarılı teknik adam, Â.Gücü takımının son dönemde çıkış içinde olduğunu ve dikkat etmelerini gerektiğini belirtti.

İLK YARIM SAAT ÇOK ÖNEMLİ
Sergen hoca oyuncularına, "Ankaragücü maçı çok kritik. İlk yarım saatte sonuca gitmeliyiz. Çünkü 90 dakika boyunca oyundan kopmayan bir takımla oynayacağız" ifadelerini kullandı.

SERGEN HOCA KENDİNDEN EMİN
Ankaragücü engelini de aşacaklarını belirten Sergen Yalçın, "Rakiplerimizden önce oynuyoruz. Ankaragücü'nü yenerek onların psikolojisini bozacağız. Bu hafta fark daha da artacak" dedi.

KARA KARTAL'DA KEYİFLER YERİNDE
Beşiktaş, Ankaragücü maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Siyah-Beyazlı futbolcular bir hayli keyifliydi.

6 OYUNCU İÇİN SARI ALARM!
Beşiktaş'ta sarı kart ceza sınırında 6 futbolcu bulunuyor. Rosier, Atiba, Necip, Larin Welinton ve Dorukhan bugün kart görürse Sivasspor'a karşı yoklar…