Kulüpler Birliği'nden TFF'ye: Trabzonspor'a desteğimizi sürdürüyoruz

Trabzonspor kulübünün, Kulüpler Birliği'nin de desteğini alarak TFF'nin alt kurullarının tarafsız ve adil olmadığı gerekçesiyle FIFA'ya yaptığı şikayet başvurusunun yankıları devam ediyor. TFF'nin Kulüpler Birliği'ne gönderdiği yazıda, "Tahkim Kurulu haricinde hiçbir yargı merciine başvurulmayacağı malumunuzdur. Taahhütlerine aykırı davranan kulüpler, tescillerinin iptali ve müsabakalara iştirak ettirilmeyeceklerini de kabul etmektedirler" ifadesini kullanmıştı. Kulüpler Birliği, TFF'ye gönderdiği yanıtta Trabzonspor'a desteği net bir şekilde dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2021 Güncelleme 06 Nisan 2021, 06:59
Kulüpler Birliği’nden TFF’ye: Trabzonspor’a desteğimizi sürdürüyoruz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor kulübünün, Kulüpler Birliği'nin de desteğini alarak TFF'nin alt kurullarının tarafsız ve adil olmadığı gerekçesiyle FIFA'ya yaptığı şikayet başvurusunun yankıları devam ediyor.

TFF'nin Kulüpler Birliği'ne gönderdiği yazıda, "Tahkim Kurulu haricinde hiçbir yargı merciine başvurulmayacağı malumunuzdur. Taahhütlerine aykırı davranan kulüpler, tescillerinin iptali ve müsabakalara iştirak ettirilmeyeceklerini de kabul etmektedirler" ifadesini kullanmıştı.

Kulüpler Birliği'nin ise TFF'ye gönderdiği yanıt yazısında, "Trabzonspor`un iç hukuk yollarının kapalı olması sebebiyle FIFA nezdinde yürüttüğü haklı mücadele hususunda kendilerine desteğimizi sürdürdüğümüzü bilmenizi isteriz. Trabzon'un bu müracaatı sebebiyle tescilinin iptalinin dile getirilmesinin doğru olduğunu düşünmüyoruz" dediği belirlendi.

TFF ve Kulüpler Birliği'nin yarın bu krizi masaya yatırması bekleniyor.