Mbaye Diagne, Chelsea ağlarını sarstı! (Chelsea 2-5 West Bromwich Albion MAÇ SONUCU ÖZET)

Premier Lig'in 30. haftasında Chelsea ve West Bromwich karşı karşıya geldi. Galatasaray'dan West Bromwich'e kiralanan Mbaye Diagne'nin de gol bulduğu müsabakadan deplasman temsilcisi büyük bir sürprize imza attı ve ev sahibini 5-2'lik skorla mağlup etti.

Giriş Tarihi 03 Nisan 2021, 17:48 Güncelleme 03 Nisan 2021, 18:48
Mbaye Diagne, Chelsea ağlarını sarstı! Chelsea 2-5 West Bromwich Albion MAÇ SONUCU ÖZET

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig'de 30. hafta mücadelesinde Thomas Tuchel'in takımı Chelsea ile Sam Allardyce'ın çalıştırdığı West Bromwich Albion kozlarını paylaştı.



Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada WBA, 5-2'lik skorla galip geldi. Chelsea, 27. dakikada Christian Pulisic'in golüyle öne geçerken, 29. dakikada Thiago Silva takımını 10 kişi bıraktı. WBA'da ilk yarının uzatma anlarında Matheus Pereira, 2 gol birden attı ve konuk ekip soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitti.



İkinci devreye de çok hızlı başlayan WBA'da Callum Robinson 63. dakikada farkı ikiye çıkardı. 68'de ise Diagne skoru 4-1 yaptı. 71'de ise Mason Mount sahne alırken, 90'da Callum Robinson perdeyi kapattı.




DIAGNE ALEV ALEV
Galatasaray'dan devre arasında WBA'nın yolunu tutan Senegalli oyuncu Mbaye Diagne, Manchester United'ın ardından Chelsea ağlarını da sarsarak Ada'da büyük ses getirdi.



Alınan bu sonucun ardından Chelsea 51 puanda kalırken, West Bromwich 21 puana yükseldi ve kümede kalma iddiasını sürdürdü.

Ligin bir sonraki haftasında Chelsea, Crystal Palace deplasmanına gidecek. WBA ise sahasında Southampton'ı konuk edecek.