Kod adı Panzer: Fenerbahçe'nin transfer hedefinde Draxler

Yeni sezonda teknik direktörlüğe Joachim Löw’ü getirmek için çalışan Sarı-Lacivertli yönetimin müthiş transfer planını TAKVİM açıklıyor. Alman hoca teklifi kabul ederse, milli takımdan öğrencisi Draxler'e teklif yapılacak. Yıldız futbolcu sezon sonunda PSG'den ayrılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2021 Güncelleme 01 Nisan 2021, 09:24
Kod adı Panzer: Fenerbahçe’nin transfer hedefinde Draxler

İÇİNDEKİLER

Bu sezon da yaşanan büyük hayal kırıklığının yeni sezon planlamasına erken başlayan Fenerbahçe'de gündem çok yoğun. Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü isim Joachim Löw'ü getirmek için büyük bir çaba harcayan Sarı- Lacivertliler'in müthiş transfer planını TAKVİM açıklıyor.


SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK
Yönetim eğer Löw'ü ikna ederse rotasını, Alman hocanın milli takımdan öğrencisi olan Julian Draxler'e çevirecek. 27 yaşındaki futbolcunun PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.


LÖW KOZ OLARAK KULLANILACAK
Fransız basınına göre Draxler sezon sonunda kesin olarak PSG ile yollarını ayıracak. Fenerbahçe, Löw'le anlaşması durumunda, başarılı teknik adamı transferde koz olarak kullanacak.


ORTA ALANDA TAM BİR JOKER
Birçok önemli kulübün transfer gündemindeki Draxler'in Löw faktörüyle Türkiye'ye gelebileceği belirtiliyor. Alman yıldız orta alanın her bölgesinde görev yapabilen tam bir joker.

27 yaşındaki Draxler, tamamı Löw döneminde olmak üzere 56 kez Almanya formasını giydi ve 7 gol atmayı başardı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN