Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, Euroleague'de play-off'a katılmayı garantiledi

THY Euroleague'in 32. haftasında Anadolu Efes, Real Madrid'i İspanya'da 108- 83 mağlup etti. Bu sonuçla play off'a katılmayı garantiledi. Bayern Münih'i deplasmanda 77-68 mağlup eden Fenerbahçe Beko da adını play-off'a yazdırmayı garantileyen bir başka temsilcimiz oldu. Anadolu Efes dün akşamki galibiyeti ile bu sezon Euroleague'deki 21. galibiyetini, Fenerbahçe ise 20. galibiyetini aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2021 Güncelleme 31 Mart 2021, 06:59
Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, Euroleague’de play-off’a katılmayı garantiledi

İÇİNDEKİLER

THY Euroleague'in 32. haftasında Anadolu Efes, Real Madrid'i İspanya'da 108- 83 mağlup etti. Bu sonuçla play off'a katılmayı garantiledi. Bayern Münih'i deplasmanda 77-68 mağlup eden Fenerbahçe Beko da adını play-off'a yazdırmayı garantileyen bir başka temsilcimiz oldu. Anadolu Efes dün akşamki galibiyeti ile bu sezon Euroleague'deki 21. galibiyetini, Fenerbahçe ise 20. galibiyetini aldı. Normal sezonu ilk 8 sıra içinde bitirmeyi garantileyen iki temsilcimiz, son dönemdeki formları ile birlikte Final Four'un en büyük adaylarından.

ÜST ÜSTE 6. KEZ SON 8'E KALDI
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de play-off geleneğini sürdürdü. Sarı-Lacivertliler üst üste 6. kez son 8 takım arasına kalmayı başardı. Fener ayrıca son 17 maçından 15 galibiyet çıkararak büyük bir başarıya da imzasını attı.