Bu maçı alacağız başka yolu yok: Hollanda ve Norveç'i dize getiren Milli Takımımız, Letonya karşısında

Dünya Kupası elemeleri G Grubu’nda mücadele eden Milliler bu akşam Letonya’yı ağırlayacak. İlk iki maçında Hollanda ve Norveç’i dize getirerek zirveye oturan Ay-Yıldızlılar’ın Olimpiyat Stadı’ndaki kritik sınavı saat 21.45’te başlayacak. Maçı Polonya’lı hakem Daniel Stefanski yönetecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2021 Güncelleme 30 Mart 2021, 06:59
Bu maçı alacağız başka yolu yok: Hollanda ve Norveç’i dize getiren Milli Takımımız, Letonya karşısında

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası elemeleri G Grubu'nda mücadele eden Milliler bu akşam Letonya'yı ağırlayacak. İlk iki maçında Hollanda ve Norveç'i dize getirerek zirveye oturan Ay-Yıldızlılar'ın Olimpiyat Stadı'ndaki kritik sınavı saat 21.45'te başlayacak. Maçı Polonya'lı hakem Daniel Stefanski yönetecek.

MİLLİLER'DE EKSİK SAYISI ARTTI
Ay-Yıldızlılar'ın tek hedefi Letonya'yı da yenerek 3'te 3 yapmak. Milli Takımımız'da dün Emre Kılınç, Kaan Ayhan, Cenk Tosun ve Dorukhan kadrodan çıkarıldı. Ozan Kabak ise iyileşti.

LETONYA ÖNÜNDE KAZANAMADIK
Daha önce resmi maçlarda Letonya ile 5 ker karşılaşan ve hiç kazamayan Türkiye bu akşam bir ilki de başarmak istiyor. Letonya grubumuzda 2 maçta 2 yenilgi aldı ve puanla tanışamadı.

HOLLANDA'NIN RAKİBİ CEBELİTARIK
G Grubu'nda bu akşam ayrıca saat 21.45'te Cebelitarık- Hollanda ve Karadağ- Norveç karşılaşmaları oynanacak. Bu akşamki maçların ardından milli heyecana eylül ayına kadar ara verilecek.