Fatih Terim birçok önemli ismi gözden çıkardı! Galatasaray'da büyük operasyon kapıda

Üst üste aldığı kötü skorlarla şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş’ın gerisinde kalan Galatasaray’da birçok ismin bileti kesiliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in yeni sezon öncesinde kadroda büyük bir değişim yapmaya hazırlandığı ve 7-8 futbolcuyla yolların ayrılacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2021 Güncelleme 23 Mart 2021, 07:01
Fatih Terim birçok önemli ismi gözden çıkardı! Galatasaray’da büyük operasyon kapıda

İÇİNDEKİLER

Üst üste aldığı kötü skorlarla şampiyonluk yarışında lider Beşiktaş'ın gerisinde kalan Galatasaray'da birçok ismin bileti kesiliyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon öncesinde kadroda büyük bir değişim yapmaya hazırlandığı ve 7-8 futbolcuyla yolların ayrılacağı öğrenildi.

LİSTENİN İLK SIRASINDA FEGHOULİ VAR
Terim'in gözden çıkardığı ilk ismin Sofiane Feghouli olduğu belirtiliyor. Başarılı hocanın, Cezayirli yıldızın istikrarsız performansı nedeniyle bu kararı aldığı ifade ediliyor.

KİRALIK YILDIZLARLA YOLLAR AYRILACAK
Eğer iyi bir teklif gelirse Feghouli'nin satışına hemen onay verilecek. Fatih Terim, kiralık sözleşmeleri bitecek olan Saracchi, Halil ve Etebo'yu da yeni sezonda düşünmüyor.

LİNNES VE ŞENER'E YENİ SÖZLEŞME YOK
Performansı beklentilerin altında kalan Babel satış listesine konulacak. Sözleşmelerinin son senesindeki Linnes ve Şener'e de imza attırılmayacak.