Galatasaray'da eski yıldız Arda Turan hakkında karar verildi! İtalyan gazeteci 1 yıllık daha sözleşme imzalandığını açıkladı

Şampiyonluk yarışında son haftalarda istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da gündem Arda Turan. Sarı kırmızılıların sezon başında kadrosuna dahil ettiği Arda Turan'ın geleceği belli oldu. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda Cimbom'un Arda için atağa kalktığını ifade etti. Schira, Galatasaray'ın sözleşmesini uzatacağı ve eski yıldızla 1 yıllık yeni bir kontrat daha yapacağını belirtti.

Giriş Tarihi 22 Mart 2021, 20:21 Güncelleme 22 Mart 2021, 20:36
Galatasaray’da eski yıldız Arda Turan hakkında karar verildi! İtalyan gazeteci 1 yıllık daha sözleşme imzalandığını açıkladı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar, mücadeleden 4-3'lük mağlubiyetle ayrılmıştı.

Bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Fatih Terim'in mevcut duruma el koyduğu bilinirken, kalan son 10 maçta puan kaybı yaşamak istemediği ifade ediliyor.

Sarı kırmızılı kulübün hocasının milli ara sonrasında hücum hattında değişikliğe gitmesi ve eski sistemine döneceği konuşuluyor.

Bununla beraber Cimbom, bir yandan sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde bulunmak isterken, bir yandan da iç transfer için kolları sıvamış durumda.

Sezon başında kadroya dahil edilen Arda Turan, uzun süre forma giyememesine karşın Galatasaray'da başarılı bir performans sergilemişti.

Fatih Terim'in kaptanlık pazu bandını dahi emanet ettiği Arda ile ilgili sarı kırmızılı kulüpte önemli gelişmeler de yaşanıyor...

İTALYAN GAZETECİ ARDA TURAN KARARINI AÇIKLADI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Galatasaray, Arda Turan ile yeni kontrat imzalamaya hazırlanıyor.

Aktarılan bilgilere göre Cimbom, kaptanıyla 1 yıllık daha sözleşme imzalamak istiyor.

Bununla beraber sarı kırmızılı kulüp yönetiminin, Arda Turan ve menajeriyle konu ile ilgili resmi görüşmelere başladığı kaydedildi.