20 orta denedi 1 asist yaptı! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine damga vuran adam: Caner Erkin

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Mücadeleye uzun süre sonra ilk 11'de başlaytan Caner Erkin damgasını vurdu. Erkin, Dolmabahçe'de tam 20 orta denerken bir de asist elde etti.

Giriş Tarihi 22 Mart 2021, 17:49 Güncelleme 22 Mart 2021, 17:58
20 orta denedi 1 asist yaptı! Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine damga vuran adam: Caner Erkin

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de disiplinsiz tavırları sebebiyle kadro dışı bırakıldıktan sonra ilk kez bir resmi maça ilk 11'de başlayan sol bek Caner Erkin, Beşiktaş karşısında alınan beraberliğin aktörlerinden biri aldı.



32 yaşındaki oyuncu, Vodafone Park'ta oynanan maçta her iki takım adına da gecenin en fazla topla buluşan ve şut pası veren ismi olmayı başardı.




Hürriyet'in haberine göre Dolmabahçe'de tam 20 orta deneyen Caner Erkin ayrıca Ozan Tufan'ın jeneriklik golünde yaptığı asistle performansını taçlandırdı.



CANER ERKİN'İN BEŞİKTAŞ MAÇI PERFORMANSI

Topla buluşma: 104

Şut pası: 4

Asist: 1

Orta: 4/20

İkili mücadele: 2/6

Sahipsiz top kazanma: 11

Pas arası: 5

KADRO DIŞI KALMIŞTI
Trabzonspor maçı öncesi teknik heyet kararıyla kadro dışı kalan; sırasıyla Trabzonspor, Fraport TAV Antalyaspor, İttifak Holding Konyaspor maçlarında kadroda yer almayan ve affedildikten sonra Gençerbirliği maçında yedek kalan Caner Erkin, Beşiktaş derbisinde teknik direktör Erol Bulut tarafından ilk kez ilk 11'e yazıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN