
Bugün Beşiktaş ile çok kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de futbolcular derbi öncesi kenetlendi. Takım kaptanları Gökhan Gönül ve Luiz Gustavo liderliğinde Sarı-Lacivertli oyuncular bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.
SORUMLU OLAN BİZLERİZ…
Gökhan Gönül, "Ligdeki pozisyonumuzu biz bozduk biz düzelteceğiz. Sorumlu olan bizleriz. İlk adımı da Beşiktaş'a karşı atacağız. Derbiyi kazanalım ve lige yeniden başlayalım" dedi.
KALİTE SAHADA GÖSTERİLİR!
Konuşma yapan bir diğer isim olan Luiz Gustavo da "Kağıt üstünde kaliteli olmak yetmiyor. Sahada mücadele etmeli ve savaşmalıyız. Bu derbi bizim son şansımız" ifadesini kullandı.
F.BAHÇE DURAN TOP ÇALIŞTI
Fenerbahçe, bugün oynayacağı çok kritik Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını dün yaptığı taktik çalışma ile tamamladı. Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaklaşık 1.5 saat süren çalışmanın son bölümünde duran top organizasyonları üzerinde duruldu. Teknik direktör Erol Bulut, Antermanda zaman zaman müdahalede bulunarak oyuncuların pozisyon hataları üzerinde durdu. Antrenmanın tamamlanmasının ardından takım tesislerde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Fenerbahçe'de sarı kart kart cezalısı Serdar Aziz derbi maçın kadrosunda yer almadı.