Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan FIFA açıklaması: "Her takımın her hocanın ciddi şekilde serzenişi var"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Erzurumspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu konuşmasında, "FIFA'ya yaptığımız başvuru sadece Trabzonspor'un başvurusu değil, her takımın her hocanın ciddi şekilde serzenişi var." dedi.

Giriş Tarihi 14 Mart 2021, 18:47 Güncelleme 14 Mart 2021, 19:20
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan FIFA açıklaması: Her takımın her hocanın ciddi şekilde serzenişi var

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.;

İşte Ağaoğlu'nun açıklamalarından satır başları;



"FIFA'ya yaptığımız başvuru sadece Trabzonspor'un başvurusu değil, her takımın her hocanın ciddi şekilde serzenişi var."

"4 tekerlek değiştirdikten sonra araba hala gitmiyorsa, demek ki sıkıntı sistemde. Biz bunu dile getirdik. Kulüpler Birliği'nin de desteğiyle, hemen hemen tamamına yakın bir kısmının desteğiyle dosyamızı FIFA'ya gönderdik."

"TFF İÇİN BİR FIRSATTI..."
"Burada verilmiş ama uygulanmayan bir AİHM kararı var. Hem AİHM hem Kamu Denetleme Kurulu'nun kararları, TFF için bir fırsattı ama tercih etmediler."

"Burada verilen mücadele, Trabzonspor mücadelesi değil. Marka değeri sürekli olarak kan kaybeden bir sistemde, sizin marka değerinizi yükseltmeniz fazla iyimserlik olur. Türk futbolunun selameti açısından yapılmış bir başvuruydu bu.



HERKESİN AĞZINDA AYNI CÜMLE: ADALET İSTİYORUZ
Herkesin ağzında aynı cümle var. "Adalet istiyoruz." Bağımsızlığın tartışıldığı bir ortamdayız. Bu ortamda bireyler kendilerini zorlasalar da, adaleti tahsis etmeleri güç."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN