Erzurum'da sessiz fırtına! (BB Erzurumspor 0-0 Trabzonspor MAÇ SONU ÖZET)

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu skorla Trabzonspor'un puanı 52 oldu. İşte BB Erzurumspor - Trabzonspor maçına dair merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 14 Mart 2021, 14:57 Güncelleme 14 Mart 2021, 18:13
Erzurum’da sessiz fırtına! BB Erzurumspor 0-0 Trabzonspor MAÇ SONU ÖZET

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 30. Haftasında Erzurumspor ve Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Geçen hafta Alanyaspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor bu maçta da puan kaybetti. Zorlu maçta gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi.

Trabzonspor bu puan kaybıyla zirveden uzaklaştı ve puanı 52'de kaldı.



MAÇIN ÖZETİ VE DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ


İLK YARIDAN DAKİKALAR
5. dakikada ev sahibi ekipte Emrah Başsan, ceza sahası içinde topa sert vurdu. Kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı çeldi.

16. dakikada Yunus Mallı'nın ceza sahası dışından plasesinde, top az farkla auta gitti.

40. dakikada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un atağında sağ kanattan ceza sahası içine giren Cenk Ahmet Alkılıç'ın yerden ortasında kademeye giren Hosseini, topun El Kabir'e gitmesini engelledi.

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz tamamlandı.



İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
72. dakikada Cenk Ahmet Alkılıç'ın ceza sahasına ortasında yükselen Teikeu topa kafa vurdu. Meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.

73. dakikada Flavio'nun ceza sahası dışından vuruşunda, yerden seken topu kaleci Szumski kontrol etti.

77. dakikada Aatıf'ın sağdan ceza sahasına çevirdiği topa altıpas önünde müsait durumdaki Rahman Buğra Çağıran vurdu. Savunmada Hüseyin Türkmen'e çarpan meşin yuvarlak az farkla üstten kornere çıktı.

80. dakikada Ekuban'ın pasında ceza sahasında kaleci Szumski ile karşı karşıya kalan Djaniny, sol ayağıyla topa sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

90. dakikada kullanılan köşe atışı sonrasında oluşan karambolde topa son olarak Aatıf vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

Karşılaşma, golsüz sona erdi.



FIRTINA'DAN 5 DEĞİŞİKLİK
Süper Lig'in 30. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olan Trabzonspor, son maçına göre ilk 11'de 5 değişiklikle sahada yer aldı.

Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, 29. haftada Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 yenildikleri maçın kadrosunda bulunan oyunculardan Serkan Asan, Baker ve Afobe'yi yedeğe çekti. Tecrübeli teknik adam, bu futbolcuların yerine Djaniny Samedo, Yunus Mallı, Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Hosseini'yi görevlendirdi. Vitor Hugo sarı kart cezası, Berat Özdemir de sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Trabzonspor müsabakaya Uğurcan Çakır, Marlon, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Nwakaeme, Bakasetas, Ekuban, Djaniny Samedo, Yunus Mallı, Edgar le ve Abdulkadir Parmak 11'i ile çıktı.

Bordo-mavili takımın yedek kulübesinde ise Erce Kardeşler, Yusuf Sarı, Safa Kınalı, Da Silva, Atakan Gündüz, Ahmetcan Kaplan ve Faruk Can Genç yer aldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR'DA 3 DEĞİŞİKLİK
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da ise geride kalan haftada Göztepe ile oynanan maçın kadrosunda 3 değişiklik yapıldı.

Göztepe maçında kırmızı kart gören Manuel Da Costa kadroda yer almazken mavi-beyazlı ekip Trabzonspor maçına Szumski, Butko, Petru Boumal, El Kabir, Emrah Başsan, Berdich, Leo, Teikeu, Osman Çelik, Chahechouhe ve Cenk Ahmet Alkılıç 11'i ile sahaya çıktı.

Mesut Bakkal, Da Costa, Murat Uçar ve Rashanu'nun yerine Butko, Emrah Başsan ve Teikeu'yu sahaya sürdü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN