Kanarya sezonun en flaş ismi olan Gabonlu forveti bitiriyor: Boupendza Fenerli oluyor

Hem yaz hem de ara transfer döneminin şampiyonu olan Fenerbahçe durmuyor!.. Sarı- Lacivertliler yeni sezon öncesi de çok flaş bir hamle yaptı. Yönetim, sezonun en flaş ismi olan Hataysporlu Aaron Boupendza’yı bitiriyor. Devre arasında da gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Gabonlu forvet, sezon biter bitmez büyük bir ihtimalle Fenerbahçeli olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2021 Güncelleme 12 Mart 2021, 06:59
Kanarya sezonun en flaş ismi olan Gabonlu forveti bitiriyor: Boupendza Fenerli oluyor

İÇİNDEKİLER

Hem yaz hem de ara transfer döneminin şampiyonu olan Fenerbahçe durmuyor!..

Sarı- Lacivertliler yeni sezon öncesi de çok flaş bir hamle yaptı. Yönetim, sezonun en flaş ismi olan Hataysporlu Aaron Boupendza'yı bitiriyor.

Devre arasında da gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Gabonlu forvet, sezon biter bitmez büyük bir ihtimalle Fenerbahçeli olacak.

Başkan Ali Koç'un Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan ile görüşerek prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Rus ekibi Krasnodar'ın teklifini geri çeviren Boupendza'nın Sarı-Lacivertliler'e 'evet' dediği belirlendi.

Galatasaray'ın da istediği yıldız futbolcunun haziran ayında 4 yıllık imza atması bekleniyor. Hatayspor'la anlaşan Fenerbahçe ay sonunda Akdeniz kulübüyle yeni stadının açılış maçında karşılaşacak.

Bordeaux'dan bedelsiz şekilde transfer olan Boupendza ligde 19 gole imza attı. Fenerbahçe'nin Hatay'a 6-7 milyon Euro civarında bir para ödeyeceği öğrenildi.