Galatasaray'da Belhanda’nın sözleşmesinin feshedilmesi futbolcuları huzursuz etti

Galatasaray'da Belhanda'nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi Florya'da krize neden olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı oyuncuların önemli bir kısmının bu karara tepkili olduğu ifade edildi. Başta Muslera, Babel, Donk, Feghouli ve Arda olmak üzere birçok futbolcu Belhanda kararına tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2021 Güncelleme 12 Mart 2021, 06:59
Galatasaray’da Belhanda’nın sözleşmesinin feshedilmesi futbolcuları huzursuz etti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Belhanda'nın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi Florya'da krize neden olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı oyuncuların önemli bir kısmının bu karara tepkili olduğu ifade edildi.

Galatasaray'da Muslera, Babel, Donk, Feghouli ve Arda'nın bu karara katılmadığı ve huzursuz olduğu ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre takım kaptanlarından Arda Turan'ın yönetimin kararını 1 gün öncesinden öğrendiği ve Abdurrahim Albayrak'ı arayarak böyle bir tasarruftan vazgeçilmesini talep etti.

Ancak buna rağmen yönetim kararından dönmedi ve Belhanda'nın sözleşmesini feshetti. Bu gelişme Florya'da ciddi huzursuzluğa sebep olurken Sarı-Kırmızılı futbolcuların aralarında yaptıkları konuşmalarda "Belhanda zeminin kötü olduğuna değindi. Bir ölçüde bizim söylemek istediklerimizi dile getirdi. Sözleşmesinin feshedilmesi adil değil" dedikleri de gelen haberler arasında.

Tüm bu gelişmelerden yönetimle takım arasında güvensizlik ortamının doğabileceği de ifade ediliyor. Bu arada Belhanda için başta Arda Turan, Marcao, ve Taylan takım arkadaşları veda masajları yayınladı.

Arda Turan mesajında, "Galatasaray'a katkıların için teşekkürler. Ailenle birlikte sana şans, başarı ve mutluluklar diliyorum. Kısa süre bile olsa seninle oynamak zevkliydi" ifadesini kullandı.