Erman Toroğlu, Beşiktaş-Gaziantep FK maçını değerlendirdi: "Yakalarsan parçalayacaksın"

Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında yayınlanan Takım Oyunu programında Beşiktaş-Gaziantep FK maçını değerlendirdi. Toroğlu, "2-0 gidiyorsun, at sola bitsin maç! Direkten dönmese görürdüm neler olacağını. Futbol öyle bir oyunki her şey değişir. Yakalarsan parçalayacaksın, 3-4 atacaksın çünkü sana acımazlar" dedi.

Giriş Tarihi 06 Mart 2021, 22:49 Güncelleme 06 Mart 2021, 22:54
Erman Toroğlu, Beşiktaş-Gaziantep FK maçını değerlendirdi: Yakalarsan parçalayacaksın

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan zorlu karşılaşmayı siyah beyazlılar 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kartal, bu galibiyetle birlikte liderlik koltuğuna oturdu.



Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri, 15. ve 72. dakikalarda Aboubakar kaydetti. Gaziantep FK'nın tek golünü ise 90. dakikada Dicko penaltıdan attı.

Beşiktaş, bu galibiyetle birlikte puanını 60'a yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Gaziantep FK ise 43 puanla 7. sırada kaldı.



"3-4 ATACAKSIN ÇÜNKÜ SANA ACIMAZLAR"
Mücadeleyi A Spor ekranlarında yayınlanan Takım Oyunu programında değerlendiren spor yorumcusu Erman Toroğlu, "2-0 gidiyorsun, at sola bitsin maç! Direkten dönmese görürdüm neler olacağını. Futbol öyle bir oyunki her şey değişir. Yakalarsan parçalayacaksın, 3-4 atacaksın çünkü sana acımazlar." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN