Fenerbahçe'de Mesut Özil şoku! Sedyeyle kenara getirildi...

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın 65. dakikasında sarı lacivertli yıldız Mesut Özil, sakatlanarak oyunu sedyeyle terk etti. Öte yandan Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Mesut Özil'in MR'ında; ayak bileği iç ve dış yan bağlarında kısmi yırtıklar ile ayak bileği iç-dış malleol kemiklerinde yoğun ödem gözlendiği bildirildi.

Giriş Tarihi 04 Mart 2021, 20:39 Güncelleme 05 Mart 2021, 00:12
Fenerbahçe’de Mesut Özil şoku! Sedyeyle kenara getirildi...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil yaşadığı sakatlık sonucu sedyeyle sahadan ayrıldı.



Mücadelenin 65. dakikasında girdiği ikili mücadele sonucunda yerde kalan Özil, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından sekerek saha kenarına taşındı.



Sağlık personelinin talebi doğrultusunda saha içine giren görevliler Özil'i sedyeyle oyun alanı dışına taşıdı.



Özil'in yerine 67. dakikada İrfan Can Kahveci dahil oldu.



"MESUT'UN BAĞLARINDA BİR ZEDELENME OLDUĞUNU DUYDUM"
Mesut Özil'in sakatlık durumu ile ilgili sorulan soruya cevap veren Bulut, "Sakatlık pozisyonuna baktığımızda faulü yapan Fredy'nin sarı kartı vardı. İkinci sarı karttan kırmızı yemesi gerekiyordu. Mesut ilk yarı elinden geleni yaptı, gol pozisyonunu değerlendirse iyi olacaktı. Mesut buraya gelmeden önce 10 ay sahalarda değildi ve sadece antrenman yapıyordu. Biz Mesut'u oynaya oynaya bir seviyeye getiriyoruz. Elinden geleni takım için yapıyor. Önümüzdeki haftalarda daha iyi duruma gelecektir. O yüzden oyundan çıkarma söylemini söyleyemem. Oyunun gidişatına göre karar veriyoruz.



Bileği döndü, bağlarda bir zedelenme olduğunu duydum. Kırık durumu yok" ifadelerini kullandı.

"OYUNCUMUZUN TEDAVİSİNE BAŞLANMIŞTIR"
Yıldız oyuncunun son durumu merak edilirken, Fenerbahçe'de konuyla alakalı bir açıklama geldi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığımız karşılaşmada aldığı darbe sonrası ayak bileği burkulan Mesut Özil'in Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde çekilen MR'ında; ayak bileği iç ve dış yan bağlarında kısmi yırtıklar ile ayak bileği iç-dış malleol kemiklerinde yoğun ödem gözlenmiştir.

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN