Beşiktaşlı Atiba, İbrahimovic ve Quagliarella ile yarışıyor

Süper Lig'de Beşiktaş forması ile üstün bir performans sergileyen Kanadalı Atiba, dün akşam attığı golle takımına yine 3 puan getirdi. Bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 24 maçta 4 gol ve 5 asistle oynayan Atiba, bu alanda İbrahimovic ve Quagliarella ile yarışıyor.

Giriş Tarihi 03 Mart 2021, 13:13 Güncelleme 03 Mart 2021, 13:13
Beşiktaşlı Atiba, İbrahimovic ve Quagliarella ile yarışıyor

İÇİNDEKİLER

Zorlu Yeni Malatyaspor deplasmanında attığı golle Beşiktaş'a 3 puanı getiren Atiba Hutchinson adeta insan üstü bir performans sergiliyor. 38 yaşındaki futbolcu Süper Lig'de çıktığı 24 maçta 4 gol ve 5 asistle Kartal'ın başarısında çok büyük bir rol oynadı.

Kanadalı yıldız, Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de 38 yaş ve üstü futbolcular dikkate alındığında en etkileyici 3 performanstan birisini ortaya koyuyor.



İlk sırada Milan'ın süper starı Zlatan İbrahimovic geliyor. 39 yaşındaki İsveçli forvet bu sezon Serie A'da takımına 14 gol ve 1 asistlik katkıda bulundu.



Yine İtalya'da Sampdoria formasını giyen 38 yaşındaki Fabio Quagliarella 22 maçta rakip ağları 8 kez havalandırdı. Atiba da Süper Lig'de 4 gol ve 5 asistle tam 9 gole direkt katkı yapmayı başardı.



2013 yılından bu yana Beşiktaş formasını giyen ve ismini kulübün efsaneleri arasına yazdıran Kanadalı yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın ve Siyah-Beyazlı yönetim, Atiba ile 1 yıl daha yola devam etmeyi düşünüyor.