Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'tan flaş analiz: Bir hata yaptık ve bedelini ödedik

Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantep FK'ya 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Altıparmak, rakiplerinin 10 kişi kalmasının avantajını değerlendiremediklerini söyledi. Altıparmak'ın maç yorumu...

Giriş Tarihi 02 Mart 2021, 19:47 Güncelleme 02 Mart 2021, 21:50
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’tan flaş analiz: Bir hata yaptık ve bedelini ödedik

İÇİNDEKİLER

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın kaybedilmesinin herkesi üzdüğünü belirtti.

Maçın ilk yarısında kazanma adına çok fazla mücadele ettiklerine dikkati çeken Altıparmak, "İlk yarıda pozisyona gireceğimizi gösterdik. Bunun neticesinde ilk yarıda defansın arkasına atacağımız toplarla pozisyon bulacaktık, bunu çalışmıştık. Maçta çalıştığımız her şeyi yaptık diyebiliriz. Golü de bulduk. Rakibimize, çok üzerimize gelme şansı bırakmadık." dedi.

"DEFANSIN ARKASINA ATACAĞIMIZ TOPLARLA GOL ARAYACAKTIK"

Altıparmak, ikinci yarıda rakiplerinin baskı yapacağını bildiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"İkinci yarıda ona göre aynı mücadele yapıp, defansın arkasına atacağımız toplarla gol arayacaktık. Bunu iyi yaptık da diyebilirim. Maçın kırılma anı var. Kendi hatamızdan, geri pasın kısa düşmesi ve Kenan'ın attığı golden sonra oyun tamamen döndü. Rakibimiz 10 kişi kaldı, bizim için büyük bir avantajdı. Ne yazık ki bu avantajı kullanamadık. Karşılaşma 1-1 olduktan sonra tekrar maçı kurtarmak adına oyuncularım mücadeleye devam etti. Oyunun son bölümünde 3 forvet ile oynamaya çalıştık ama bunda başarılı olamadık ve buradan mağlup ayrıldık."

MEHMET ALTIPARMAK: O HATANIN BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEDİK

Oyuncularının maçta çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Altıparmak, "Oyuncularım kazanma adına her şeyi yaptı, bir takımın deplasmanda kazanma adına yapabileceği her şeyi bugün yaptık ama sadece bir hata yaptık. O hatanın bedelini çok ağır ödedik. Pazartesi günü oynayacağımız Başakşehir maçına odaklanacağız." ifadelerini kullandı.