Beşiktaş, Malatya deplasmanında tek attı 3 aldı ( Yeni Malatyaspor 0-1 Beşiktaş MAÇ SONU ÖZET)

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Atiba'nın attığı golle 1-0 mağlup etti. Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının özeti ve tüm detayları takvim.com.tr'de...

Giriş Tarihi 02 Mart 2021, 18:14 Güncelleme 02 Mart 2021, 21:04
Beşiktaş, Malatya deplasmanında tek attı 3 aldı  Yeni Malatyaspor 0-1 Beşiktaş MAÇ SONU ÖZET

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 28. haftasında karşı karşıya gelen Malatyaspor- Beşiktaş maçında kazanan Beşiktaş oldu. İlk yarısı kısır geçen maçta ikinci yarı tempolu başladı ve Beşiktaş'ın kurduğu baskı sonucu Atiba maçın ilk golünü attı.



Maçta başka gol çıkmadı ve Beşiktaş altın değerinde 3 puan alarak lider Galatasarayla puanını eşitledi.



MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ
14. dakikada sol kanattan bindirme yapan Nsakala'nın ortasında Aboubakar, yükselip kafayı vurdu. Yerde seken top kaleci Ertaç Özbir'in üzerine gitti.

23. dakikada hızlı gelişen Yeni Malatyaspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Mustafa Eskihellaç'ın uzak direğe doğru vuruşunda, kaleci Utku topu ayağıyla son anda çelmeyi başardı.

38. dakikada Mustafa Eskihellaç ceza sahasının hemen dışından çok sert bir vuruş yaptı. Top az farkla yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.



İKİNCİ YARI
58'inci dakikada ceza sahası içerisinde Aboubakar'ın ara pasıyla topla buluşan Atiba'nın çektiği sert vuruşunda top filelerle buluştu: 0-1.

76'ncı dakikada Gökhan Töre'nin ceza sahası dışından çektiği sert şutu, kale direğinin dibinden auta çıktı.

78'inci dakikada kaleye uzak noktadan Rosier'ın çektiği sert şutunu kaleci Ertaç, iki hamlede kurtardı.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile noktalandı.



SERGEN YALÇIN'DAN NECİP'E: "SEN DE BÖYLE SERT OYNA HAKEM BİR ŞEY DEMİYOR"
Yeni Malatyasporlu Acquah'ın Rachid Ghezzal'a yaptığı faul sonrası kart bekleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hakemin pozisyonu sadece faul ile geçiştirmesi üzerine Necip Uysal'a imalı bir uyarı da bulundu. Yalçın hakemin de duyacağı şekilde, "Rakip nasıl sert oynuyor görüyorsunuz. Sen de böyle sert oyna hakem bir şey demiyor sonuçta" dedi. Bu sözlerin ardından hakem Halis Özkahya ile Sergen Yalçın kısa bir konuşma yaparken maç kaldığı yerden devam etti.



STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Halis Özkahya, Ali Saygın Öğel, Hakan Yemişken

YENİ MALATYASPOR: Ertaç - Hafez, Hadebe, Wallace, Chebake, Tetteh, Mallan (Dk.74 Fofana), Zeki, Acquah (Dk.61 Ahmed), Mustafa, Adem

BEŞİKTAŞ: Utku - N'sakala, Vida, Welinton, Rosier, Larin, Necip (Dk.56 Mensah), Josef, Atiba, Ghezzal (Dk.37 Gökhan), Aboubakar (Dk.84 Nkoudou)

SARI KARTLAR: Tetteh, Chebake (Yeni Malatyaspor)

GOLLER: Dk.58 Atiba (Beşiktaş)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN