Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı ne zaman saat kaçta? Avni Yıldırım maçı hangi kanalda?

Avni Yıldırım maçı hangi kanalda? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı ne zaman saat kaçta? sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Dev organizasyon için şimdiden nefesler tutuldu. Türk boksör Avni Yıldırım ve Meksikalı Canelo Alvarez, Amerika'nın Miami kentindeki Hard Rock Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Peki, Avni Yıldırım maçı hangi kanalda? Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı ne zaman saat kaçta?

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 16:14 Güncelleme 26 Şubat 2021, 16:14
Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı ne zaman saat kaçta? Avni Yıldırım maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Avni Yıldırım Canelo Alvarez maçı ne zaman saat kaçta? Milyonlarca dolarlık değeri olan spor karşılaşması Avni Yıldırım maçı hangi kanalda? 65 bin seyirci kapasiteli stadyumda pandemi önlemleri kapsamında koltuk sayısının yüzde 20'si kadar boks sever karşılaşmayı yerinden takip edebilecek. Tarihi maç için şimdiden nefesler tutuldu. Peki, Avni Yıldırım maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

AVLİ YILDIRIM MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Dünya Süper Orta Sıklet unvan maçında Türk boksör Avni Yıldırım ve Meksikalı Canelo Alvarez, Amerika'nın Miami kentindeki Hard Rock Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

54 müsabakada 1 mağlubiyeti bulunan WBC ve WBA kemerlerinin sahibi Canelo Alvarez, 21 karşılaşmada 2 kez yenilen boksörümüz Avni Yıldırım karşısında unvanını koruma mücadelesi verecek.

İki boksör müsabaka öncesi koronavirüs kontrollerinden geçti ve karşılaşmanın oynanacağı Hard Rock Stadyumu'nda yüz yüze geldi.

65 bin seyirci kapasiteli stadyumda pandemi önlemleri kapsamında koltuk sayısının yüzde 20'si kadar boks sever karşılaşmayı yerinden takip edebilecek.

Öte yandan Amerikan futbol takımı Miami Dolphins'in ev sahipliğini yaptığı stadyumdaki organizasyonda kulüp tarafından boksörlere takımın forması hediye edildi.

28 Şubat Pazar günü TSİ 03.00'te başlayacak gecenin Avni Yıldırım ile Canelo Alvarez'i karşı karşıya getirecek ana maçının ise TSİ 06.00 civarında başlaması bekleniyor.