Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, hangi takımlı?

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı? Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu. Dev derbide görev alacak isim Yaşar Kemal Uğurlu oldu. Peki Yaşar Kemal Uğurlu kimdir?

Giriş Tarihi 24 Şubat 2021, 16:02 Güncelleme 24 Şubat 2021, 16:02
Trabzonspor Fenerbahçe maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, hangi takımlı?

İÇİNDEKİLER

Yaşar Kemal Uğurlu kimdir, hangi takımlı? Trabzonspor Fenrebahçe maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu kimdir sorularına arama motorlarında yanıt aranıyor. Uğurlu hakkında futbol severler sorgulama yapıyor. 28 Şubat Pazar günü saat 19:00'da başlayacak mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan, Erdinç Sezertam ve Ali Şansalan yapacak.

YAŞAR KEMAL UĞURLU YÖNETTİĞİ MAÇLAR!

Yaşar Kemal Uğurlu, 12 kez Fenerbahçe maçında görev aldı. Yaşar Kemal Uğurlu ile Fenerbahçe: 6 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyet
Yaşar Kemal Uğurlu, Süper Lig'de Göztepe ile birlikte en çok Trabzonspor'un maçını yönetti, 22 kez. Yaşar Kemal Uğurlu ile Trabzonspor: 13 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet

YAŞAR KEMAL UĞURLU KİMDİR?

1981 yılından Ankara'da dünyaya gelen Yaşar Kemal Uğurlu, genç yaşlarda Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. Eğitim hayatını Ankara'da tamamlayarak Gazi Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. İsmini 2 ayrı dedesinin isminden alan ve Uğurlu'nun Milli eskrimci bir kız kardeşi var. Babası Bayındırlık Bakanlığında Sosyal İşler Müdürlüğü görevinden emekli oldu.

Ekrandan izlediği bir maç sonrası hakemin kararlarını beğenmemesi üzerine hakem olmaya karar verdi. 2002 tarihinde Düzce'de bulunan bir hakem kursuna başvurarak bu alandaki ilk adımını attı. 2004 senesinde aktif olarak profesyonel hakemlik kariyerine başlayan Uğurlu, Hakemliğe başladıktan 13 yıl sonra ilk kez 2015 sezonunda "Mersin İdman Yurdu - Kayserispor" maçıyla bir Süper Lig müsabakasını yönetti.

2012 tarihinde bir bankada müdür yardımcısı olan eşi Özlem Uğurlu ile evlendi. Bu evliliğinden "Deren" isimli bir kızı oldu.