Fenerbahçe devre arasında fark yedi! İşte o istatistik

Ara transferde kadrosunu önemli oyuncularla güçlendiren Fenerbahçe’de takımın yenileri  henüz beklenen katkıyı sağlayamadı. Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş ise ara transferdeki hamleleri ile nokta atışı yaptı.

Giriş Tarihi 24 Şubat 2021, 13:14 Güncelleme 24 Şubat 2021, 13:37
Fenerbahçe devre arasında fark yedi! İşte o istatistik

İÇİNDEKİLER

Son 4 lig maçında iki yenilgi alarak lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de yeni transferler şu ana kadar devreye giremedi.

MESUT'UN DAHA NE GOLÜ VAR NE ASİSTİ
Sakatlığı sebebiyle İrfan Can Kahveci'den henüz faydalanamayan Sarı-Lacivertliler'de ara transferde takıma katılan Mesut Özil, Osayi Samuel ve Attila Szalai henüz skor katkısı sağlayamadı.

5'si ilk 11 olmak üzere 5 maçta görev yapan ve henüz gol ya da asist üretemeyen Mesut Özil'in tam olarak hazır olmasının biraz zaman alacağı gözükürken, QPR'dan alınan Osayi Samuel ise bitiricilik konusunda şu ana kadar umut vermedi. Szalai de 6 maçta skor katkısı yapamadı.

RAKİPLER TRANSFERLERDEN KATKI ALDI
Fenerbahçe'nin rakipleri Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş ise devre arasında yaptığı transferlerden aldığı katkı ile yarışta daha iddialı konuma geldi.

ONYEKURU'DAN 5 GOLLÜK KATKI, MOSTAFA MOHAMMED'DEN 4 GOL
Galatasaray'da yeni transferlerden Onyekuru 3 gol, 2 asist, Mostafa Mohamed 4 gol, Gedson Fernandes 1 gol ve DeAndre Yedlin ise 1 asistlik performans ortaya koydu. Toplamda yeni transferler 11 gole direkt katkı sağladı.

BAKASETAS 3, CENK TOSUN 2 GOL ATTI
Trabzonspor'da ise yeni transferlerden Bakasetas 3 gol, Beşiktaş'ta da Cenk Tosun 2 golle ara transferde gelip takımlarını sırtlayan isimler oldu.