Beşiktaş fikstürde avantajlı: 8 maçın 7’sini İstanbul’da oynayacak

Beşiktaş bay geçeceği haftadan sonra fikstür avantajına güveniyor. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, 7'si lig, 1'i kupa olmak üzere önümüzdeki 8 maçın 7'sini İstanbul'da oynayacak. Fazla seyahat etmeyecek Siyah-Beyazlılar rakiplerine avantaj sağlayacak. Kartal, 26 Şubat'ta evindeki Denizlispor maçıyla birlikte yoğun bir fikstüre girecek. Sonrasında 2 Mart'ta Y.Malatya ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, bu maçın Gaziantep, Başakşehir (hem lig hem kupa), Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor ile İstanbul'da karşılaşacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2021 Güncelleme 19 Şubat 2021, 07:02
Beşiktaş fikstürde avantajlı: 8 maçın 7’sini İstanbul’da oynayacak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş bay geçeceği haftadan sonra fikstür avantajına güveniyor. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, 7'si lig, 1'i kupa olmak üzere önümüzdeki 8 maçın 7'sini İstanbul'da oynayacak. Fazla seyahat etmeyecek Siyah-Beyazlılar rakiplerine avantaj sağlayacak.

Kartal, 26 Şubat'ta evindeki Denizlispor maçıyla birlikte yoğun bir fikstüre girecek. Sonrasında 2 Mart'ta Y.Malatya ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, bu maçın Gaziantep, Başakşehir (hem lig hem kupa), Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Alanyaspor ile İstanbul'da karşılaşacak. Beşiktaş, 34. haftada oynanacak olan BB Erzurumspor maçına kadar İstanbul'dan çıkmayacak. Siyah-Beyazlılar bu fikstürü avantaja çevirip iki kulvarda da zafere ulaşmayı planlıyor.

İşte Kartal'ın İstanbul'daki maçları
26 ŞUBAT: Beşiktaş-Denizlispor
6 MART: Beşiktaş-Gaziantep FK
14 MART: Başakşehir-Beşiktaş


17 MART: Beşiktaş-Başakşehir (KUPA)
21 MART: Beşiktaş-Fenerbahçe
4 NİSAN: Kasımpaşa-Beşiktaş
7 NİSAN: Beşiktaş-Alanyaspor