Galatasaray çamur sahada Kasımpaşa’yı yenerek üst üste 6. kez kazandı

Kar yağışı sonrası çok ağırlaşan zemine rağmen maça fırtına gibi giren Aslan, Kerem ile öne geçti. Ama ikinci gol gelmedi. 51'de Thelin skora 1-1'lik eşitliği getirdi 87'de kazanılan penaltıyı gole çeviren Mohamed hem 3 puanı hem liderdiği getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2021 Güncelleme 15 Şubat 2021, 07:00
Galatasaray çamur sahada Kasımpaşa’yı yenerek üst üste 6. kez kazandı

İÇİNDEKİLER

Cimbom doludizgin... Ligde son 5 maçını kazanan, geçen hafta Fenerbahçe'yi yenerek zirveye oturan Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 yendi. 5. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun şutunu Ertuğrul kurtardı. 8'de Etebo çok sert vurdu, Ertuğrul kornere çeldi.

ERTUĞRUL ADETA DEVLEŞTİ
Kornerde altıpas üzerinde yükselen Mustafa Muhammed kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Ertuğrul soluna gelen topa uzanarak son anda çeldi. Ancak kale sahasına düşen topu takip eden Kerem Aktürkoğlu meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

MUSLERA'DAN BÜYÜK HATA
Muslera'nın büyük hatasında Thelin golü attı: 1-1. 87. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Mohamed golünü attı ve Sarı-Kırmızılılar 2-1 kazandı.

HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYET ALDIK
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa önünde hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Deneyimli hoca, "'Özellikle ilk yarıda 'Helal olsun' dedirtecek bir ilk oyun oynadık. Önemli bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi. Terim, Kerem için ise, "Gelişmeye devam edecek" yorumunu yaptı.

YENİ RIBERY KEREM
Cimbom'da Kerem Aktürkoğlu'nu dün ligde ilk kez 11'de oynadı. Sağ kanatta görev yapan genç futbolcu skoru 1-0'a getiren golü attı. Kerem stiliyle efsane yıldız Franck Ribery'ye benzetildi.

G.SARAY'DAN ŞUT REKORU
Cimbom karşılaşmaya fırtına gibi başladı. İlk 9 dakikada Kasımpaşa kalesine 7 isabetli şut çeken Cimbom ilk yarıda 9 isabet bulup sezonun rekorunu kırdı.

GEDSON SİFTAH YAPTI
Cimbom'un ara transferde kadrosuna kattığı Gedson Fednandes dün ilk kez 11'de oynadı. Genç futbolcu ağır zeminde bir hayli zorlandı.

EKİPLER SIKI ÇALIŞTI MAÇ OYNANDI
Türk Telekom Stadı'nda kar temizleme ekipleri sıkı bir mesai uyguladı. Zeminde karla kaplı olan yerlerin temizlenmesi sonrası maçın oynanmanmasının önünde engel kalmadı