Sergen Yalçın defansa çare arıyor: Josef stopere Necip sol beke
Süper Lig’in 25. haftasında yarın Gençlerbirliği’ne konuk olacak olan Beşiktaş’ta savunmadaki eksiklikler teknik patron Sergen Yalçın’ı kara kara düşündürüyor. Vida ve N’Sakala’nın cezalı, Montero ve Rıdvan’ın sakat oluşu Yalçın’ı arayışa etti.

Süper Lig'in 25. haftasında yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Beşiktaş'ta savunmadaki eksiklikler teknik patron Sergen Yalçın'ı kara kara düşündürüyor. Vida ve N'Sakala'nın cezalı, Montero ve Rıdvan'ın sakat oluşu Yalçın'ı arayışa etti.

SON KARAR BUGÜN
Josef'instopere, Necip Uysal'ın sol beke geçmesi Sergen hocanın ilk seçeneği olduğu ifade ediliyor. Son karar ise bugün verilecek.
Atiba 11'de başlayacak.

Josef'in başkent deplasmanında stopere geçmesiyle Brezilyalı oyuncunun yerini takımın tecrübeli ismi Atiba'nın doldurması bekleniyor.

BEŞİKTAŞTAKTİK ÇALIŞTI
Beşiktaş, Gençlerbirliğimaçının hazırlıklarını dün yaptığı 1.5 saatlik antrenman ile sürdürdü. İdmanın son bölümü taktik ağırlıklı geçti. Sakatlığı bulunan Rıdvanve Monteroantrenmanda yer almadı. Siyah-Beyazlılar bugün yapacakları son çalışmanın ardından Ankara'ya hareket edecek.

DORUKHAN VE GÖKHAN YETİŞTİ!
Beşiktaşsakatlıklar ve cezalar nedeniyle savunmada sıkıntı yaşarken 2sakatın iyileşmesiyle teselli buldu. Dorukhan ve Gökhan Töredün takımla çalıştı.
