Fenerbahçeli taraftarların Mesut Özil isyanı! Hedef tahtasında Erol Bulut var

Geçtiğimiz hafta Kadıköy'deki derbide Galatasaray'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde ise Başakşehir'e 2-1 yenilerek elendi. Sarı-Lacivertli taraftarlar ise tutuk futbol ve Mesut Özil'i yanlış kullanması nedeniyle Erol Bulut'a tepkili. Fenerbahçe taraftarları Başakşehir maçında rakibi bekleyen ve oyunu kendi sahasında kabul eden takımda Mesut Özil'in de etkili kullanılamadığı görüşünde. İstekleri ise takımın hücum futbolunu benimsemesi.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2021, 16:06 Güncelleme 10 Şubat 2021, 16:30
Fenerbahçeli taraftarların Mesut Özil isyanı! Hedef tahtasında Erol Bulut var

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir'e yenilerek kupadan elenen Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, son haftalardaki tutuk futbol sebebiyle hedef tahtasına konuldu. Bulut'a Mesut Özil'i kullanış biçimi sebebiyle de tepki yağdı.

EROL BULUT'A ELEŞTİRİ YAĞMURU

Fenerbahçe'de üst üste Kadıköy'de yaşanan Galatasaray ve Başakşehir mağlubiyetlerinin faturası teknik direktör Erol Bulut'a çıktı.

Taraftarlar, Bulut'u oynattığı futbol sebebiyle eleştiri yağmuruna tuttu.

MEVCUT ANLAYIŞ MESUT ÖZİL'E ZARAR VERİR GÖRÜŞÜ

Erol Bulut'un rakibi bekleyerek oynama sisteminin yeni transfer Mesut Özil'in sahadaki etkisini de sınırlandığını savunan Sarı-Lacivertli taraftarlar, mevcut taktik anlayışı ile yıldız ismin zarar göreceği görüşünde.

ÖZİL, BEKLENEN ETKİYİ GÖSTEREMEDİ

Hatay maçında 77. dakikada oyuna giren Galatasaray derbisinde ise 35 dakika süre alan Mesut, Başakşehir karşısında uzatma devreleri ile 80 dakika sahada kaldı.

Maç eksiği de bulunan Mesut, bu maçlarda topun daha çok kendi yarı sahalarında olması sebebiyle şu ana kadar beklenen etkiyi yapamadı.

TARAFTARIN İSTEĞİ HÜCUM FUTBOLU

Fenerbahçeli taraftarlar, Mesut Özil'in kendi kalitesini sahaya yansıtabilmesi için Fenerbahçe'nin hücum ağırlıklı bir futbol anlayışı benimsemesi görüşünde.