Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle! Ziraat Türkiye Kupası FB Başakşehir maçı izle

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle seçeneği mücadelenin tekrarını izlemek isteyen futbolseverler tarafından araştırılıyor. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde , Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, kupaya çeyrek finalde veda ederken Medipol Başakşehir yarı finale adını yazdırdı. Başakşehir, İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş maçının galibi ile yarı finalde mücadele edecek. İşte Ziraat Türkiye Kupası FB Başakşehir maçı özet izleme seçeneği...

Giriş Tarihi 09 Şubat 2021, 20:30 Güncelleme 10 Şubat 2021, 01:27
Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle! Ziraat Türkiye Kupası FB Başakşehir maçı izle

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle seçeneği mücadelenin tekrarını takip etmek isteyen futbolseverler tarafından heyecanla araştırılmaya başlandı. Tek eleme sistemiyle oynanacak karşılaşmada Başakşehir maçı 2-1 kazanarak yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde uzatmaya giden maçta Medipol Başakşehir, deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı. İşte maçın golleri...

BAŞAKŞEHİR YARI FİNALDE

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Medipol Başakşehir, deplasmanda oynadığı ve normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada Fenerbahçe'yi uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Harun, Gökhan Gönül, Lemos, Attila, Caner, Ozan Tufan, Jose Sosa, Ferdi, Sinan, Thiam, Cisse

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Uğur, Ponck, Epureanu, Cemali, Azubuike, Ndayishimiye, Deniz Türüç, Berkay, Fernandes, Demba Ba

PELKAS KADRODA OLACAK MI?

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Hatayspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Pelkas'ın Başakşehir karşısında kadroda olması bekleniyor.

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇININ VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan çeyfek final karşılaşmaları ile sürüyor. Çeyrek finalin ilk mücadelesinde bu akşam, Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

TFF'den yapılan açıklamayla mücadelede Fırat Aydınus'un düdük çalacağı öğrenilirken, Karşılaşmanın VAR hakemi de belli oldu. Buna göre VAR odasında Yaşar Kemal Uğurlu, AVAR'da ise Erdinç Sezertam olacak.

Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre kupada görev alacak hakemler şu şekilde:

9 Şubat Salı
20.45 Fenerbahçe - Medipol Başakşehir: Fırat Aydınus

10 Şubat Çarşamba
20.45 Galatasaray - A.Alanyaspor: Abdulkadir Bitigen

11 Şubat Perşembe
17.45 DG.Sivasspor - FV. Antalyaspor: Tugay Kaan Numanoğlu
20.45 İH.Konyaspor - Beşiktaş: Ali Palabıyık