Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Galatasaray derbisi açıklaması: Kalemize gelen ilk top gol oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, kaybettiği Galatasaray derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Bulut, "Rakibin kaleye gelen ilk topu gol oldu. O da karambole önüne düşen, içeri çekip köşeye vurduğu bir top oldu. Kalemize gelen ilk top gol oldu." dedi.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2021, 18:24 Güncelleme 06 Şubat 2021, 22:48
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut’tan Galatasaray derbisi açıklaması: Kalemize gelen ilk top gol oldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut, "90 dakikaya baktığımızda daha çok pozisyona giren bir Fenerbahçe vardı. Sadece yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. İlk yarıda bir pozisyon var, Samatta'nın pozisyonu. Şans eseri Muslera'nın koluna çarpan bir top… Gol olmuş olsa daha farklı olurdu. Tabii bugünkü maçı kaybetmek istemiyorduk, galip gelmek istiyorduk. Rakibin kaleye gelen ilk topu gol oldu. O da karambole önüne düşen, içeri çekip köşeye vurduğu bir top oldu. Kalemize gelen ilk top gol oldu. İkinci yarı daha baskılı oynamaya çalıştık. Yakaladığımız pozisyonlar var. İptal edilen bir golümüz var; ofsayt mı değil mi bilmiyorum, daha henüz bakmadım. Zaten ligimize baktığımızda Fenerbahçe'ye karşı çizgiler biraz daha farklı çekiliyor. Daha önceki birkaç maçta da yaşadık bunu. Penaltı pozisyonu, Papiss Cisse'ye yapılan pozisyonda çekme var mı yok mu net değilim. Hakemler o şekilde karar verdi. Kaybettiğimiz bir maç oldu. Taraftarlarımızı üzdüğümüz için üzgünüz." dedi. Sorulan bir soru üzerine Erol Bulut, "İlk yarıda Galatasaray topla daha çok oynadı. Biz iyi kapattık. Kaptığımız topları iyi değerlendirmeye çalıştık. İkinci yarı daha çok topa sahip olan, baskılı oynayan takım bizdik. Galatasaray kontra ataklardan, geçişlerden gol bulmaya çalıştı. Farklı iki yarı oldu. " ifadelerini kullandı. Orta saha mücadelesiyle ilgili bir soru üzerine Teknik Direktörümüz Erol Bulut, "Zaten orta sahada Ozan, Sosa ve Mert'le başladık. Yedek kulübemizde o anlamda orta saha futbolcumuz yoktu. İkinci yarı değişiklikler yapıp hücuma destek vermeye çalıştık; Mesut, Papiss Cisse ve Sinan'la. İkinci yarı daha iyi oldu ama orta sahada defans anlamında mücadele gücümüzün eksikliği biraz hissedildi." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Ülker Stadı'ndaki Galatasaray derbisi öncesi yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Bulut'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"ÜST DÜZEY MÜCADELE VE 3 PUAN BEKLİYORUZ"

"Birkaç eksiğimiz var ama bu demek değil ki Fenerbahçe sahaya eksik çıkacak. Yerine oynayacak arkadaşlarımız, güvendiğimiz arkadaşlarımız. Bugün takımımızdan beklentilerimiz, mücadeleyi en üst düzeyde sergilemeleri ve 3 puanı almaları."

"LİDERLİĞİMİZİ KORUMAK İSTİYORUZ"

"Haftalardır iyi giden bir Fenerbahçe var. Herkesin gözünde farklı gözükse de biz sonuçları istediğimiz şekilde alıyoruz. Liderliğimizi korumak istiyoruz."

"TAKIMIMIZI MOTİVE ETTİK"

"Bu maçlar her zaman farklı maçlar. Takımımızda bu maçları oynamış yeterince futbolcu var. Derbilerin havasını çok iyi biliyorlar. Biz de takımımızı bu maça motive ettik."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN