Başakşehir-Karagümrük ile maç yapacak (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Süper Lig’de Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dışında 3 maç daha oynanacak. Program: 13.30 Kasımpaşa-Hatayspor, 16.00 Aytemiz Alanyaspor-Ç.Rizespor, 16.00 Başakşehir-Karagümrük.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2021 Güncelleme 06 Şubat 2021, 07:00
Başakşehir-Karagümrük ile maç  yapacak Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dışında 3 maç daha oynanacak. Program: 13.30 Kasımpaşa-Hatayspor, 16.00 Aytemiz Alanyaspor-Ç.Rizespor, 16.00 Başakşehir-Karagümrük.

ONANA'YA MEN CEZASI
UEFA, Ajax'ın kalecisi Andre Onana'ya yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 12 ay futboldan men cezası verdi. 24 yaşındaki kaleci eşine reçete edilmiş bir ilacı bilmeden kullandı

SAMSUN EVİNDE GALİP
TFF 1. Lig'in 20. haftasında Samsunspor, sahasında Bandırmaspor'u 3-1 yendi. Ev sahibi ekibin gollerini Burak, İlyas ve Coureur kaydetti. Bandırma'nın golü Orhan'dan geldi.

YENİ BAŞKAN ÇEBİ
Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi oldu... Beşiktaş Başkanı Çebi, tek aday olarak girdiği seçimde vakfın yeni başkanı oldu. Çebi, "Kulüp başkanlarının beni aday gösterip başkan seçmeleri benim için onurdur. Hayırlı, uğurlu olsun. 9 kişilik yönetim kurulunu oluşturduk, görev dağılımı yapacağız. Çözülmeyen, bekleyen, çözmemiz gereken konular var. En önemlisi, spor yasası için düşüncelerimizle katkı sağlamaya gayret göstereceğiz. Yayıncı kuruluş ile tekrar görüşmeye başlayacağız" diye konuştu.

ADEM LJAJIC İÇİN ADETA FİNAL MAÇI!
Uzun
süre sonra Antalyaspor maçında ilk 11'de başlayan Adem Ljajic performansıyla Sergen Yalçın'ı üzmüştü. Sergen hoca onu Konya maçında yine 11'e yazacak. Kötü performans sergilerse kızağa çekilebilir.

KARA KARTAL ŞUT ÇALIŞTI
Beşiktaş İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün start verdi. Siyah-Beyazlılar dünkü idmanda şut çalışması yaptı.

BERAT ÖZDEMİR MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR
Trabzonlu Berat, Denizli'ye karşı sahanın iyilerindendi. Kariyerinde en fazla ikili mücadele kazandığı ve en fazla isabetli pas verdiği maçı oynayan genç yıldız milli takıma göz kırpıyor.

FENER DOLUDİZGİN
THY Euroleague'in 24. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında Rusya temsilcisi Zenit'i 92-84 mağlup etti. Kanarya, Euroleague'de üst üste 9. maçını kazandı. Sarı-Lacivertliler'de 24 sayı ile oynayan De Colo maçın en skorer ismi oldu.