Fenerbahçe’de flaş ayrılık! Nabil Dirar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe’de kadro dışı olan Nabil Dirar, bir süredir kendisini isteyen Süper Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile anlaşma sağladı. Faslı oyuncunun yeni kulübüne kısa süre içinde imza atması bekleniyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Giriş Tarihi 27 Ocak 2021, 17:21 Güncelleme 27 Ocak 2021, 17:31
Fenerbahçe’de flaş ayrılık! Nabil Dirar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile anlaşma sağlandı

İÇİNDEKİLER

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'de lisansı çıkarılmayan ve çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Nabil Dirar, Sarı-Lacivertli takıma veda ediyor…


Avrupa'dan beklediği teklifleri alamayan Faslı futbolcunun bir süredir kendisini isteyen Süper Lig ekibi Erzurumspor'a "Evet" dediği öğrenildi.


BİRKAÇ GÜN İÇİNDE İMZA ATMASI BEKLENİYOR
Fenerbahçe'den takım arkadaşı olan vatandaşı Aatif Chahechouhe'nun da Erzurumspor'a imza atması sebebiyle Mavi-Beyazlı kulübe transfer olmaya ikna olan Dirar'ın birkaç gün içinde yeni kulübüne imza atması bekleniyor.


MAAŞININ BİR KISMINI FENERBAHÇE ÖDEYECEK
Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Dirar'ın bu sezonun kalan kısmı için maaşının bir kısmının Sarı-Lacivertliler tarafından ödeneceği de gelen bilgiler arasında.


KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI
Fenerbahçe'ye 2017 yılında Monaco'dan transfer edilen Nabil Dirar, bu sezon başında teknik heyet ve yönetimin ortak kararı ile kadro dışı bırakılmıştı.